Kinderfeestje voor thuis: De VriendenClub

Dit kinderfeestje is ontworpen voor ouders of begeleiders die graag een feestje thuis willen vieren maar daar niet al te veel werk aan willen hebben. Van voorbereiding tot benodigdheden tot het feestje stap voor stap; alles is voorgekauwd.  

De VriendenClub, het feest 

Wat heb je nodig om een fijne vriend of vriendin te zijn? Rondom die vraag is dit  feestje gebouwd. En in tegenstelling tot wat je misschien zult denken is dit feestje  supergeschikt voor een samengestelde groep (zoals een deel van school en een  deel van de sport).  

De kinderen krijgen allerlei gekke en leuke opdrachten in het kader van  vriendschap. Samen, als groep, gaan ze sparen voor Vriendschapspunten. Er worden geen groepjes gevormd en er is geen onderling wedstrijdelement. Ze strijden samen voor een zo hoog mogelijke score. Natuurlijk is een ietwat tegenvallende score niet erg: ze zullen echt met een voldaan gevoel de einduitslag  te horen krijgen.

Hoe goed kun je geheimen bewaren? Kunnen jullie elkaar vertrouwen? Maken  jullie elkaar aan het lachen? Dat en meer komt terug in de opdrachten die de  kinderen tegenkomen tijdens dit feest.  

Hoe werkt het kinderfeestje? 

Je bestelt de VriendenClub op via de site. Dit kost je € 24,50 voor maximaal 10 kinderen. Je krijgt dan in je mailbox een duidelijke, uitgebreide  toelichting op het feest. Het draaiboek. Daarin wordt onder andere uitgelegd dat je  bij de uitnodiging een vragenlijst mee moet sturen. Zie het als een soort  vriendenboekje. De kinderen beantwoorden de vragen nog voor het feestje begint. Hun antwoorden zullen tijdens het feestje in spelvorm terugkomen. Alle voorbereidingen en benodigdheden zijn helder weergegeven in het draaiboek. Zo weet jij van te voren precies hoe het feestje zal gaan lopen.  

Tijdens het feest hoef je zelf de kinderen niet aan te sturen. Dat doet de speciale  website. Hier kun je op de dag van het feest op inloggen, waardoor de kinderen zelf  door het feestje heen kunnen gaan klikken.  

Ze blijven natuurlijk niet achter de computer, maar worden aangespoord zich actief in te zetten voor de groep.

Dit kinderfeestje aanschaffen 

Wil je meer weten over dit feestje, of meer van dit soort feestjes ontdekken? Ga dan naar de site.

Meer informatie

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor