, Amsterdam en omstreken

Je hebt clowns en clowns. Veel kinderen zijn dól op clowns, dus hoe leuk is het om een lieve, gezellige clown uit te nodigen voor het verjaardagsfeest van jouw zoon of dochter in de regio Amsterdam?

Goochelvoorstelling van Ellebel

Ellebel is niet alleen een grappige clown - ze kan ook superleuk goochelen. Tijdens de goochelvoorstelling van clown Ellebel komen er allerlei gekke dingen uit haar koffer. Natuurlijk is de jarige de assistent bij de goocheltrucs . Ook de andere kinderen helpen hier en daar een handje mee.

Ballonfiguren vouwen

Dat Ellebel van alle markten thuis is blijkt wel uit haar ballonvouwkunsten. Ieder kind op het feestje krijgt een leuke figuur van ballonnen: een dino, een vlinder, een hondje, een stoer zwaard... het kan allemaal! De jarige krijgt de allergrootste ballon want hey - die is speciaal vandaag.

Clown die kinderen komt schminken

Ellebel heeft natuurlijk zelf schmink op haar gezicht, maar ze kan ook heel mooi kinderen schminken. Ze maakt van de feestjesgasten graag wat ze willen, bijvoorbeeld een vlinder, een prinses, een tijger of Spiderman. Zijn er veel kinderen en weinig tijd? Dan wordt het een leuke schminkversiering in plaats van een heel geschminkt gezicht.

Bezoek van clown in Amsterdam?

Je kunt zelf aangeven hoe lang Ellebel bij jullie blijft - de kosten zijn afhankelijk van de duur van haar bezoek.

De reis- en parkeerkosten die Ellebel maakt (ze woont in Zaandam) worden hierbij opgeteld.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!