Voetbalpartijtje: beweegfeestje van Scopo Atletico in Amsterdam

Overal in de regio 1, 1000AA Amsterdam en omstreken

Een voetbalfeestje van Scopo Atletico: dat is het perfecte kinderfeestje als jouw jarige kind dol is op voetbal. Top beweegfeestje in de regio Amsterdam!!

Beweegfeestjes van Scopo Atletico

Ken je de Beweegfeestjes van Scopo Atletico al? Een geweldig plan voor het kinderfeestje van jouw sportieve zoon of dochter - natuurlijk ook te vieren in Amsterdam!

Zwaaien, rennen, balanceren, mikken, gooien en bewegen op muziek! Beweegfeestje maakt van ieder feestje een belevenis. De jarige mag helemaal zelf bepalen hoe zijn of haar feestje eruit komt te zien, bijna alles is mogelijk. De professionele trainers verzorgen het Beweegfeestje met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht voor ieder kind. Veiligheid en plezier staan voorop.

Voetballen op je kinderfeestje

Dit feestje is er voor de liefhebber van voetbal. De jarige kan gezellig met al zijn vriendjes en vriendinnetjes spelvormen en wedstrijdjes spelen. De kinderen leren op speelse wijze nieuwe technieken.

Zelf locatie kiezen - trainers komen naar jou

Voor de Beweegfeestjes van Scopo Atletico bedenk je zelf waar je die wilt geven. Met die gegevens neem je contact met ze op om dat te bespreken en de keuze definitief te maken. 

Voetbalfeestje in de regio Amsterdam boeken?

Wil jij het feestje van je zoon of dochter op een sportieve manier invullen? Neem dan contact op met Scopo Atletico. Zij zullen met ontzettend veel enthousiasme, plezier en ervaring voor een onvergetelijke dag zorgen!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes en kinderfeestjes in en om Amsterdam?
We sturen ze je met plezier GRATIS in de mail!

GRATIS UitTips!