Voetbalfeestje bij Footy Park Amsterdam

Sportpark Spieringhorn 10, 1043AA Amsterdam-West

Tijdens je kinderfeestje een voetbaltoernooi spelen samen met je vriendjes en vriendinnetjes? Dat kan met het voetbalfeestje bij Footy Park Amsterdam!

Voetbalfeestje bij Footy in Amsterdam-West

Bij Footy krijgen de kinderfeestjes een gloednieuw 'voetbaljasje' aan. De kleine Messi's en Ronaldo's worden bij binnenkomst warm onthaald, voordat het onvergetelijk leuke en sportieve feestje gaat beginnen. Een voetbalfeestje onder begeleiding van een coach vol met toffe trucjes, oefeningen voor balbehendigheid en natuurlijk een wedstrijdje spelen. Fijn voor de ouders om te weten: het Footy park zorgt ervoor dat de bal het veld niet uit kan worden geslagen! 

Meer dan voetballen tijdens je kinderfeestje bij Footy Park

Het voetbalfeestje bestaat uit de training, de wedstrijd, limonade en trofee's. Bovendien is er na afloop nog tijd en ruimte voor taart en cadeau's. 

Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden voor het voetbalfeestje? Kijk dan voor meer informatie op de website van Footy Amsterdam. 

Meer tips voor de leukste kinderfeestjes in de regio? schrijf je GRATIS in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam- dan krijg je tips voor weekenden en vakanties, maar ook regelmatig een KinderfeestjesSpecial!