Ben je helemaal gek van dansen en Tik Tok? En ben je altijd bezig met leuke filmpjes opnemen en bewegen? Vier dan jouw verjaardag met een Tik Tok Dansfeestje bij jou thuis! Leer de beste dansmoves van bekende Tik Tokkers Carmen van Weersel (100.000 + volgers) of Ashley Guijt (550.000 + volgers)!

Tik Tok kinderfeestje bij jou thuis

Samen met Tik Tok Creator Carmen van Weersel (@carmenvanweersel) of Ashley Guijt (@ashleyhuijt) leer je de de leukste dansjes, de beste tips om veilig te Tik Tokken en alle do's en dont's om de coolste video's te maken! En dit kan gewoon bij jouw thuis.

Van Tik Tok Speed Challenge tot Mashup

Het feestje begint met een kennismaking en Tik Tok praat. Daarna lekker actief opwarmen, een echte Tik Tok Speed Challenge en dan... de leukste dansjes leren. Deze dansjes worden achter elkaar geplakt tot een officiële Tik Tok Mashup! We nemen de leukste Tik Tok dansjes PRIVE op zodat kids offline kunnen oefenen met Tik Tok. Aan het einde van het feestje ontvangen de kinderen een uniek Tik Tok Diploma!

Camen van Weersel

Boek een feestje met Carmen voor een totaal pakket. Ze is al jaren danseres en dansdocent. Ook voor kids zonder Tik Tok ervaring is het 1 groot feest. In de pauze krijgen alle kids een Tik Tok glitter tattoo EN bij Carmen mag er altijd gek gedanst worden! Met 100.000 volgers kan je toch zeggen dat ze de dans-tutorial queen van de leukste danspasjes op Tik Tok is. 

Ashley Guijt

Maak samen met bekende Tik Tokker Ashley Guijt jullie Tik Tok filmpje! Met 550.000 + volgers is ze een van de bekendste Tik Tok Dansers in Nederland en niet weg te denken op de For You page. Ook is een korte Meet & Greet mogelijk met Ashley.

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor