Is jouw kind dol op paarden en pony's? Hoe heerlijk is het dan als er op het kinderfeestje een échte pony op visite komt? Je kunt een pony huren voor een feestje!

Lieve pony huren voor je feestje

Een hele lieve pony kun je huren, die helemaal gewend is aan kindjes en superlief. Die ook in thema kan komen, bijvoorbeeld als eenhoorn. Whow, een eenhoorn op je feestje!! Dan is een bezoek van Daniëlle met haar pony's een perfect plan!

Meer info

Pony op je kinderfeestje aan huis 

Samen de pony poetsen is natuurlijk helemaal leuk. En versieren, want dat vindt die lieve pony van Daniëlle ook prima. En wat dacht je van een ponyritje - alle kindjes mogen op de rug van de pony rijden. Vinden ze het spannend? Daniëlle heeft heel veel jaren ervaring met pony's en kindjes, die kan ze geweldig geruststellen.

Ponyritjes bij evenement

Daniëlle komt niet alleen heel graag naar kinderfeestjes: ook evenementen bezoeken ze graag. Als kinderen op een evenement een rondje op een pony kunnen rijden zijn ze helemaal gelukkig. Dat is dus precies wat je wilt als je een evenement organiseert, toch?!

Wat kost het huren van een pony?

De tarieven voor het huren van één of meer pony's voor jouw kinderfeestje of evenement zijn altijd op aanvraag. Het hangt er maar net vanaf wat je wilt qua activiteiten, 1 of 2 pony's en hoe lang het bezoek moet duren. 

Meer weten?