Een kinderkookfeestje vieren in Amsterdam? Bij Happy Melons kun je de leukste kookfeestjes voor kinderen regelen! Van Hartig en Zoet tot Tapas en Italiaans. En wist je dat je bij Happy Melons ook kooklessen kunt volgen? 

Meer over de feestjes!

Verschillende kookfeestjes bij Happy Melons

Ze hebben bij Happy Melons verschillende kookfeestjes om uit te kiezen:

  • Nieuw: Buitenfeestje (4 - 12 jaar) 
  • Hartig en Zoet Hapjesfestijn (4-6 jaar / 7-12 jaar)
  • Taartenfeestje (vanaf 7 jaar)
  • Tapasfeestje (vanaf 6 jaar)
  • Italiaans Pastafeestje (vanaf 7 jaar)

NIEUW: Buitenfeestje (4-12 jaar) - zonder begeleiding Happy Melons

Een kookfeestje in de buitenlucht? Het kan met Happy Melons! Voordat je het feestje viert kun je bij Happy Melons alle spullen op komen halen, van ingrediënten tot snijplanken en messen, zodat jullie alleen nog maar een toffe buitenplek uit hoeven te zoeken en de kids uit hoeven te nodigen. Vervolgens kunnen jullie aan de slag met het maken van de 2 door de jarige job geselecteerde hapjes. De jarige kan kiezen.

Let op: er is bij dit feestje geen begeleiding van Happy Melons aanwezig! 

Hartig en Zoet Hapjesfestijn (4-6 jaar) 

Bij het hapjesfestijn van Happy Melons maken de kinderen allemaal 2 hapjes en gaan ze knutselen met fruit. Naast de fruithapjes mag de jarige job nog 2 hapjes kiezen.

Hartig en Zoet Hapjesfestijn (7-12 jaar) 

Bij het hapjesfestijn van Happy Melons voor kinderen vanaf 7 jaar kan de jarige 3 hapjes kiezen om samen met zijn of haar vrienden en vriendinnen te maken.

Taartenfeestje (vanaf 7 jaar) 

Is uw kind helemaal gek op taarten bakken en creatief bezig zijn? Dan is dit feestje echt iets voor jullie! De kinderen mogen tijdens het Taartenfeestje hun eigen boltaartje maken en ze mogen hun eigen bijpassende taartdoos versieren. 

Tapasfeestje (vanaf 6 jaar) 

Bij het Tapasfeestje van Happy Melons gaan de kinderen aan de slag met het maken van verschillende mediterraanse hapjes. De jarige job mag 3 hapjes uitkiezen.

De hapjes worden na afloop gezellig met elkaar opgegeten.

Italiaans Pastafeestje (vanaf 7 jaar) 

Een eigen pasta maken? Kinderen kunnen het doen bij het kookfeestje van Happy Melons. Ieder kind maakt een eigen pasta, een lekker voorgerecht én een dessert. Er kan per gang gekozen worden uit een aantal opties. 

Aan het eind van het kokkerellen wordt de tafel gedekt en genieten de kinderen heerlijk van het zelfgemaakte drieganger-diner.

Superleuke kinderfeestjes in Amsterdam

Je ziet het, bij Happy Melons vier je een superleuk kinderfeestje in Amsterdam. Gezellig je verjaardag vieren door met vriendjes en vriendinnetjes allerlei lekkers te maken - en natuurlijk op te eten, super toch?

Foto's: website Happy Melons

Boek je feestje!