Pannenkoekenboot Amsterdam
Ms. van Riemsdijkweg 33, 1033 AD Amsterdam

Op de Pannenboekenboot kan je varen en pannenkoeken eten tegelijk! Je vaart op het IJ in Amsterdam. Dit is ongetwijfeld de beste manier om pannenkoeken te eten. Kinderen hebben geen tijd om zich te vervelen met het versieren van hun eigen pannenkoek en een echte ballenbak aan boord! 

Pannenkoekenboot op het IJ in Amsterdam

Tijdens de 75-minuten durende cruise vaar je met de Pannenkoekenboot op het IJ in Amsterdam. je krijgt onbeperkt toegang tot het pannenkoekenbuffet, inclusief toppings zoals chocolade, stroop, spek, kaas en nog veel meer. 

Bestel je tickets hier!

Ballenbak op de De Pannenkoekenboot Amsterdam

De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken aan boord. Hebben ze even geen zin meer om aan tafel te zitten om (nog meer) pannenkoeken te eten, dan kunnen ze gewoon de ballenbak in springen. Want achterin de boot bevindt zich een enorme ballenbak!

Vaar langs bezienswaardigheden van Amsterdam

De Pannenkoekenboot vaart langs bekende attracties van Amsterdam. langs het IJ vindt je bijvoorbeeld A'DAM Tower, EYE Film Museum en THIS IS HOLLAND. Maar ook Centraal Station Amsterdam en enorme cruiseschepen in de haven of bij Passenger Terminal (in de zomer).

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor