Pannenkoekenhuis STROOP

Meteorenweg 272, 1035 RN Amsterdam

Natuurlijk kun je bij restaurant STROOP in Amsterdam Noord heerlijke pannenkoeken eten... en er is méér: een uniek restaurant met een waanzinnig terras.

Pannenkoeken eten bij STROOP

STROOP is gevestigd in de oude voetbalkantine van sportpark Melkweg in Amsterdam Noord. Nu is die plek een bijzonder pannenkoekenhuis: ze geven de pannenkoek ene nieuw gezicht. STROOP is ook heel geschikt om een feestje te vieren - zoals een kinderpartijtje!

Onderdeel van PROOST & STROOP op NoordOogst

Pannenkoekenhuis STROOP heet eigenlijk PROOST & STROOP en is onderdeel van stadslandbouwproject NoordOogst. Niet gek dus dat ze zoveel mogelijk gebruik maken van de natuurlijke en duurzame ingrediënten die te vinden zijn bij de andere ondernemingen op NoordOogst. PROOST is trouwens een Biertuin - niet direct interessant voor de kinderen maar misschien wel voor papa en/of mama?

STROOP voor kinderen

Voor kinderen is STROOP een paradijs! Alleen al de heerlijke pannenkoeken natuurlijk - maar ze kunnen er ook heel fijn spelen. Buiten is een groot grasveld met een levende wilgenhut en een kampvuurplaats. Bovendien zijn ze op NoordOogst bezig met het ontwikkelen van een echte natuurspeeltuin, Maar ook binnen is het voor de kinderen fijn bij STROOP met speelgoed, boekjes en spelletjes.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!