In Theater de Meervaart in Amsterdam kun je het hele schooljaar genieten van allerlei leuke voorstellingen, geschikt voor de hele familie!

Voorstellingen in De Meervaart

Elk jaar worden er nieuwe voorstellingen geboekt, waardoor er altijd iets nieuws te kijken is! Wat dacht je bijvoorbeeld van voorstellingen over 'Nijntje' of 'Dummie de Mummie'? En natuurlijk Dirk Scheele? Ook hij is regelmatig te zien in Theater de Meervaart in Amsterdam Nieuw West.

Workshops bij jeugdvoorstellingen

Na afloop van een groot aantal jeugdvoorstellingen wordt er een workshop gegeven. De workshop wordt vaak gegeven door een docent van jeugdtheaterschool 4West. De kosten voor de workshops bedragen € 2,50 per kind. Kijk op de website van het theater voor meer informatie.

Kinderfeestje in het theater

Hoe leuk is het om samen met je vriendjes en vriendinnetjes een bezoekje te brengen aan een theatervoorstelling, taart te eten en cadeautjes uit te pakken in een echt theater? Het is zelfs mogelijk om na afloop van de voorstelling nog een workshop bij te boeken. Kijk voor meer informatie op de website van Theater de Meervaart.

Reserveer alvast online!