Speeltuin Bilderdijkpark  

Bilderdijkpark 10, 1052 SB Amsterdam

  ASV Bilderdijkpark is een speeltuin in Amsterdam-West met toezicht, voor kinderen tot dertien jaar. Ze kunnen er spelen, lekker voetballen of basketballen en meedoen aan allerlei georganiseerde activiteiten.

  Speeltuin Bilderdijkpark in Amsterdam

  Je vindt er twee klim- /speeltoestellen met glijbanen, vier schommels, een zandbak en drie zogenaamde wipkippen, twee hinkelbanen en knikkerputjes. Natuurlijk staan er ook voldoende bankjes voor de vermoeide ouders en zelfs een picknicktafel.

  Voetballen en basketballen bij ASV Bilderdijkpark

  Voor de meer sportieve kinderen van de speeltuin ligt er een geasfalteerd voetbal- /basketbalveld voor de speeltuin. U vindt ons in het Bilderdijkpark, naast Basisschool de Waterkant. In het speeltuingebouw worden tal van activiteiten voor de kinderen gegeven.

  Activiteiten voor kinderen

  Bij Speeltuin Bilderdijkpark zijn ook allerlei clubs waar de kinderen aan mee kunnen doen. Koken, circus, laptoppers, schaken, judo, knutselen, technisch lego, breakdance, 3D ontwerpen en printen, disco en nog veel meer.... kijk snel op de website wat er allemaal te doen is!

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!

  Adres

  • Adres: Bilderdijkpark 10
  • Stad:  Amsterdam
  • Land:  NL
  • Postcode:  1052 SB