Jodenbreestraat 4, 1011 NK Amsterdam

Kom met de familie naar Museum het Rembrandthuis in Amsterdam en leer alles over meesterschilder Rembrandt, hoe hij zijn kunst maakte en hoe hij leefde. Er is van alles te beleven, ook voor kinderen!

Over Museum het Rembrandthuis in Amsterdam

In Museum het Rembrandthuis ontmoet je Rembrandt in zijn eigen huis. Leer alles over Rembrandt als mens, leermeester, verzamelaar, ondernemer en Amsterdammer. Rembrandt heeft hier maar bijna 20 jaar gewoond en zijn meesterwerken gemaakt. Dagelijks worden er doorlopend demonstraties georganiseerd, kun je alles leren over hoe Rembrandt zijn etsen maakte en hoe kleurige pigmenten worden getransformeerd tot olieverf. 

Het Rembrandthuis met kinderen

Bij de kassa kunnen kinderen een gratis speurtocht ophalen. Jonge ontdekkers gaan op pad en ontdekken de geheimen van Rembrandts huis. Op deze manier leer je de kunstenaar beter kennen. Vragen en opdrachten leiden je door de 17e eeuw met aan het einde van de speurtocht een echte verrassing!

Junior audiotour bij Het Rembrandthuis

Voor kinderen is er de gratis audiotour. Elke kamer in het huis heeft zijn eigen verhaal. Ook op deze manier ontdek je op een leuke manier de 17e eeuw!

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor