Indoor speelparadijs Monkey Town Uithoorn
Noorddammerweg 30, 1424 NX Uithoorn

Alle kinderen tussen de 0 - 12 jaar zijn bij Monkey Town welkom om te komen spelen! Een gigantisch klim- en klautertoestel, evenwichtsbalk, superlego, 2 glijbanen, rollerbaan, een voetbalveld op hoogte en een groot springkussen; voor ieder wat leuks! Voor de allerkleinsten, 0 - 4 jaar, is er een mooie softplay, daar kunnen zij ongestoord klimmen en kruipen, glijden en ontdekken!

Overzichtelijk en superschoon indoor speelparadijs

Het speelparadijs is overzichtelijk en super schoon! Je hebt altijd zicht op je kind(eren) en door de grote dakramen valt veel daglicht naar binnen. In de lounge kan je wat rustiger zitten en is er een directe doorloop naar het zonnige terras. Je kan gebruik maken van de gratis WIFI.

Lekker en gezond eten 

Monkey Town maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische en streekgebonden producten. Ontbijten, lunchen, borrelen, (verantwoord) snacken; bij Monkey Town kan het allemaal! Op de kaart vind je onder meer; huisgemaakte taarten (ook gluten- suiker- en lactosevrij), broodjes en panini's, verse smoothies, hamburgers met vlees van de Lindenhoff, huisgemaakte pannenkoeken en natuurlijke heerlijke verse oerfrieten!

Tot gauw?!

Monkeytown V2 from ANFY on Vimeo.

Jungle Lasergame bij Monkey Town Uithoorn

Hoe tof is dit? Sinds februari 2020 kun je bij Monkey Town Uithoorn ook lasergamen in de Jungle Lasergame. De spelen met minimaal 6 kinderen van tenminste 6 jaar oud - voor een paar euro per ronde. Supergaaf toch?!

Jungle Lasergame bij Monkey Town Uithoorn

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor