Tijdens de Kidstour van de Johan Cruijff ArenA (voorheen natuurlijk Amsterdam ArenA) krijgen kinderen van 5 t/m 12 jaar - ideaal voor de echte Ajax-fans - een machtig mooie rondleiding door het stadion. Wist je dat de Kidstour ook heel geschikt is voor kinderfeestjes? 

Wat is de Amsterdam ArenA Kidstour?

De kids krijgen een ArenA-paspoortje vol vragen en opdrachten. Zo gaan ze op pad - via de spelerstunnel naar de dug-out. Als Ajax niet traint of speelt kunnen ze in de Ajax-kleedkamer. Ze komen in de perskamer, bewonderen de prachtige bekers en shirts van Ajax in de Gallery of Fame. Met drankje, versnapering en spelletjes.

Kidstour voor je kinderfeestje reserveren

De Kidstour door de Johan Cruijff Arena kun je alleen online reserveren. Het kan ook niet altijd - de beschikbaarheid is helemaal afhankelijk van concerten en evenementen in de Amsterdam ArenA. Check dus goed welke data mogelijk zijn en reserveer dan snel - de tour is populair!

Als je wilt kun je de Kidstour afsluiten met lekker snacken in het FEBO Boulevard Restaurant. Dit moet je wel apart reserveren - je maakt het kinderfeestje er helemaal mee af.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS UitTips!