UNXPCTD is een Pop-up Festival in de Zuiveringshal bij Westergas met foodtrucks, silent disco en natuurlijk een tof kinderprogramma. Natuurlijk wél helemaal als verrassing. Je weet niet wat je die middag of avond te zien krijgt. 

Pop-up festival UNXPCTD in Amsterdam 

UNXPCTD is ontstaan doordat veel creatieven de afgelopen maanden zonder werk hebben gezeten, er geen festivals door konden gaan en kunstpodia natuurlijk beperkte mogelijkheden hebben. Het doel van UNXPCTD is om een podium te bieden aan deze artiesten! De hele maand september kun je van donderdag t/m zondag genieten van hapjes, drankjes, feestjes en een samengesteld programma. 

Ga gezellig langs met vrienden of collega’s, drink een (alcoholvrije) cocktail, proef verschillende keukens van de foodtrucks en bezoek bijvoorbeeld een dansvoorstelling, comedy act, glitter fotoshoot, schilder workshop, kunstvoorstelling, muziekoptreden, etc. 

Het leuke is: wat je kunt doen of te zien krijgt is elke dag weer een verrassing. Expect the unexpected!

Kinderprogramma tijdens UNXPCTD 

In de weekenden worden er op de meeste zaterdagen én zondagen activiteiten/shows voor kinderen georganiseerd. Ook daarbij laat je je volledig verrassen door wat er voor je is geprogrammeerd. Wat we je wel alvast kunnen vertellen, is dat de ene activiteit in workshop vorm wordt gegeven en je bij een andere activiteit heerlijk achterover kunt leunen om te genieten van bijzondere acts. En terwijl de kids deelnemen aan de activiteiten, kunnen de ouders soms tussendoor alvast een drankje halen of bij een van de foodtrucks langs.

Reserveren voor UNXPCTD?

Per show is maar plek voor 150 mensen. Online via de website van unxpctd.amsterdam kun jij jezelf alvast verzekeren van een ticket voor een verrassende dagen! Toegang tot de hal met foodtrucks en barren is gratis, maar de shows voor de shows wordt natuurlijk een vergoeding gevraagd. 

Wij wensen jullie heel plezier! 

Reserveren!