A'DAM Lookout - uitzicht en schommel op A'DAM Toren

A'DAM Lookout - uitzicht en schommel op A'DAM TorenBekijk foto's

Wil je met de kids genieten van een spectaculair uitzicht over Amsterdam? Dan is A'DAM Lookout the place to go... je hebt er een geweldig 360-graden uitzicht over de stad en ziet ook omringende plaatsen.

Je gaat supersnel naar boven met de spectaculaire lift: in 20 seconden van de 1e naar de 20e verdieping! Met de spectaculaire licht- en geluidseffecten en het doorzichtige plafond is deze lift met recht een onderdeel van de LOOKOUT-ervaring.

Coole schommel Over the Edge

En dat is niet alles... je kunt bij A'DAM Lookout Over the Edge schommelen... een schommel op 100 meter hoogte boven Amsterdam. Bungel met je voeten over rand, voel de adrenaline door je aderen stromen maar het allerbelangrijkste; vergeet niet van het uitzicht te genieten.

Stoere foto's bij A'DAM Lookout

Neem je mooiste LOOKOUT herinneringen mee naar huis dankzij ons GoPhoto team – van een spectaculaire foto terwijl je balanceert boven de stad tot de foto’s en video vanaf de schommel (met daglicht). Na je bezoek download je alle foto’s gratis en kan je de prints bij de uitgang kopen.

Dol op leuke kinderfeestjes en uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS KidsTips!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor

Log In