De Bibliotheek Amstelland bestaat uit vier vestigingen in Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn. Er is van alles te doen voor jong en oud - veel meer dan alleen boeken lenen. 

Bibliotheek in Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn

De bibliotheken zijn een centrale ontmoetingsplek voor jong en oud. In de Bibliotheek worden wekelijks verschillende workshops voor kinderen gegeven. 

De Maakplaats

Elke woensdag in de bibliotheek op Stadsplein en elke zaterdag in een van de andere drie vestigingen wordt er een Maakplaats workshop gegeven. De Maakplaats is een plek in de Bibliotheek, waar kinderen van 4 tot 12 jaar zich ontwikkelen op het gebied van techniek en creativiteit. Kinderen leren in de workshops o.a. de basisprincipes van programmeren, robots bouwen, digitale verhalen maken in een strip of stopmotion film, video's maken met een green screen of een bewegend fantasiewezen maken van karton.

Ledenkorting op workshops en activiteiten

Als lid de Bibliotheek Amstelland krijg je maar liefst 50% korting o pde Maakplaats workshops. En het leuke is dat kinderen t/m 18 jaar GRATIS een lid kunnen worden! Waar wacht je nog op?

Bekijk alle workshops

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!
(Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Uithoorn, Ouder-Amstel, Weesp)

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials