Yoga voor kinderen... dát is een goed idee! Shining Yoga in Amsterdam Centrum en West laat kinderen stralen met heerlijke kinderyoga lessen.

Waarom kinderyoga?

Kinderyoga is een heerlijke aanvulling op het leven van kinderen. Ze krijgen meer rust en een boost voor hun zelf vertrouwen. Leren zich beter concentreren en ontspannen, hoe fijn is dat? Bovendien zorgt yoga voor een goede lichaamshouding, sterkere botten, flexibiliteit en een sterker immuunsysteem. Dat gun jij je kind toch ook?

Fantasie en plezier tijdens de lessen

De lessen kinderyoga bij Shining Yoga draaien om thema's die gericht zijn op zowel de echte- als de fantasiewereld van kinderen.

Naast de yogahoudingen werkt Shining Yoga ook met mediatie, spel. proeven en ruiken van voedingsmiddelen, massage, visualisatie en creatieve expressie.

De oefeningen gaan spelenderwijs en zijn heel krachtig - ze helpen de kinderen om tot rust te komen in de wereld vol haast, stress en prestatiedruk. Ondertussen hebben ze tijdens de lessen heel veel plezier!

Over Shining Yoga in Amsterdam

Shining Yoga is van Demelza. Met heel wat jaren ervaring in de kinderopvang weet ze geweldig om te gaan met kinderen. Met de yogalessen wil Demelza bijdragen aan een krachtige basis voor kinderen. Een basis waarmee ze zich al op jonge leeftijd bewust zijn van hun talenten, lichaam en krachten.

Shining Yoga oefeningen op YouTube

Kinderyoga lessen van Shining Yoga

De groepslessen van Shining Yoga geeft Demelza op twee locaties:

  • Instituut Keizer - Keizersgracht 699 - 1017 VJ - Amsterdam Centrum
  • Studio da Vasco - Vasco da Gamastraat 10 - 1057 VK - Amsterdam West

Voor meer info over de lesdagen en -tijden ga je naar de website van Shining Yoga!

website Shining Yoga

Check Shining Yoga ook op Instagram