Jiu Jitsu voor kids bij NDSM Fightclub

Metaalbewerkerweg 19C, 1032 KW Amsterdam

Bij NDSM Fightclub in Amsterdam kunnen kinderen vanaf 8 jaar meedoen met de lessen Braziliaans Jiu Jitsu.

Wat is Braziliaans jiu jitsu (BJJ) ?

Braziliaans jiu jitsu is een krijgskunst waarbij de focus ligt op het laten aftikken van je tegenstander. Braziliaans jiu jitsu is een verdedigingsport . Uit onderzoek is gebleken dat 90% van de geweldsdelicten op de grond eindigen. Tijdens de lessen BJJ kids maken de kinderen op een leuke en speelse manier kennis met de kunsten van deze sport. Als ze de sport beheersen kunnen ze zich verdedigen en op de grond een ”dominante” positie veroveren waardoor ze de ander controleren op de grond.  

Tijdens de sport leer je : 

  • Om te gaan met stressgevoelige situaties
  • Verwurgingen 
  • het overstrekken van armen en benen

Lessen Jiu Jitsu voor kinderen

De training Jiu Jitsu begint altijd met een warming up met spelvormen tussendoor. Na een korte pauze gaan ze aan de slag met het oefenen van technieken. Aan het einde van de training word er gerold (het laten aftikken van de ander) of een spelvorm van het rollen gedaan.

Gratis proefles Jiu Jitsu bij NDSM Fightclub Amsterdam

De lessen Braziliaans Jiu Jitsu bij NDSM Fightclub Amsterdam zijn er voor kinderen vanaf 8 jaar en voor volwassenen. Natuurlijk kunnen de kinderen eerst kijken of ze het wat vinden met een gratis proefles. Voor het reserveren van zo'n proefles ga je naar de website van de club.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!