Bij JUMP Freerun (voorheen Freerun University) in Uithoorn en Amsterdam ben je welkom voor het leren van de vetse trucs en moves om te kunnen freerunnen. Durf jij het aan? 

Wat is freerunnen precies?

Freerunnen is een allround sport waarbij je je hele lichaam traint. Elke oefening is mogelijk bij het freerunnen: van een backflip to aan een handstand. Naast de fysieke uitdagingen, train je tijdens deze lessen ook je geest. 

Is freerunnen veilig? 

Ondanks dat het misschien klinkt als een gevaarlijke sport, is freerunning volgens JUMP Freerun absoluut veilig. Je bent alleen afhankelijk van de jezelf tijdens het freerunnen en daarmee bepaal je ook zelf hoe groot de risico's zijn die je neemt. Belangrijk is in ieder geval dat de docenten je tijdens de lessen leren hoe je veilig kunt freerunnen. Met kleine stapjes werk je toe naar een moeilijke trick! 

Freerunlessen bij JUMP Freerun

Met de Freerun lessen van JUMP Freerun leer je stapsgewijs om alle mentale en fysieke uitdagingen te overwinnen. En de eerste stap om daar te komen, is te leren focussen. 

Praktische informatie over het freerunnen 

De lessen worden gegeven voor kinderen van:

  • 6 - 8 jaar
  • 8 - 10 jaar
  • 10 - 12 jaar
  • 12+ jaar

Naast de wekelijks terugkerende lessen, is er ook wekelijks een kennismakingsles en hebben de kinderen die les hebben van JUMP Freerun in het weekend de mogelijkheid om vrij te trainen. Ook bij het vrij trainen is er altijd een begeleider aanwezig. 

Lessen volgen bij JUMP Freerun in Amsterdam of Uithoorn 

JUMP Freerun beschikt over verschillende locaties, waaronder een vestiging in Amsterdam (Keienbergweg 29) en Uithoorn (J.A. van Seumerenlaan 1). Kijk voor de lessen bij jou in de buurt op de website van JUMP Freerun. 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS KidsTips!