Ben je op zoek naar danslessen of zanglessen voor kinderen in Amsterdam? Dan bij je bij BeatZone aan het juiste adres! BeatZone biedt vele verschillende dansstijlen en ook groep of privé zanglessen

Dansles voor kinderen bij BeatZone Amsterdam

Voor verschillende leeftijden kan je bij BeatZone een dansles volgen in één of meerdere dansstijlen. Alle groepen zijn ingedeeld op niveau en leeftijd. De allerkleinste vanaf 3 jaar kunnen al komen dansen. Bekijk welke dansstijl bij jou past, je kunt je ook aanmelden voor een gratis proefles!

  • KidDance: 3-4 jaar
  • KidBreak : 4-6 jaar
  • Street / HipHop : 6-18 jaar
  • BreakDance: 7-13 jaar
  • Dance+ Classes: 8-18 jaar
  • Sing & Dance Class: 8-11 jaar
  • Young Urban Talents: selectieteams

Gratis proefles bij BeatZone

Wil je weten welke dansstijl jij het leukst vindt en het beste bij je past? Of wellicht eerst even een gevoel krijgen wat de lessen inhouden? Volg dat een gewoon een gratis proefles.

Danskampen in de schoolvakanties

Bijna in elke schoolvakantie organiseert BeatZone ook danskampen. Deze kampen zijn voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar die Urban Dance leuk vinden. In 4 dagen leer je elke dag iets nieuws, van een stijl tot choreografie. Bovendien doe je mee aan Dance Battles en geeft je een Mini Performance voor alle ouders. Dus kom een kijkje nemen op de Dance Camps tijdens de voorjaar-, mei-, zomer-, herfst- en/of kerstvakantie!

Ontdek de kampen

Kinderfeestje bij BeatZone

Wil je samen met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes een leuke, sportieve en actief kinderfeestje houden? Bij BeatZone kan dit. Kies jouw eigen stijl en ga hier als groep mee aan de slag!

Meer weten?

Zangles voor kinderen bij BeatZone Amsterdam

Wil je jouw stem gaan trainen? Er wordt aan verschillende zangtechnieken gewerkt (UVS, EVTS en CVT). Bij BeatZone bieden ze verschillende zanglessen aan. Alle lessen zijn leerzaam en dynamisch. De lessen worden gegeven door docenten die een zangtechnische achtergrond hebben en bovendien zelf nog regelmatig op een podium staan! Er is vast een les die bij jou past, met een gratis proefles kan je in ieder geval een kijkje nemen.

  • Privé zangles
  • Duo zangles
  • Groeps zangles (6-14 jaar)

Gratis proefles bij BeatZone

Wil je eerst even een kijkje nemen? Of wellicht eerst even een gevoel krijgen wat de lessen inhouden? Volg dat een gewoon een gratis proefles

Kinderfeestje bij BeatZone

Wil je samen met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes zingen en dansen op jouw feestje? BeatZone organiseert hiervoor een mooi pakket. Je hebt gegarandeerd veel plezier. 

Meer weten?

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials