In tijden van Corona heb je ongetwijfeld ervaren hoe fijn het kan zijn om met het gezin thuis te spelen! We kunnen ons echter ook voorstellen dat de inspiratie soms wat opraakte. Daarvoor zijn de speelkleden met stad van City Play echt superleuk. Heerlijk in de woonkamer met auto's (of fietsen, het is ten slotte Amsterdam ;-)) spelen op het speelkleed. En wij mogen zo'n tof speelkleed van Amsterdam verloten! 

Speelkleden van City-Play 

City-Play produceert unieke speelkleden voor kinderen. Van een stad of bijvoorbeeld een evenement. Er worden illustraties, iconen en kleuren gebruikt om leuk gedetailleerd kleed te maken. Extra handig om te weten: de kleden zijn 160 x 130 cm en zijn afgewerkt met anti-slip aan de onderkant. Bovendien zijn de speelkleden ook nog eens gemaakt van anti allergenen en milieuvriendelijke stoffen. 

Wat moet je doen om kans te maken op dat toffe speelkleed? 

Lijkt het jou te gek om de stad Amsterdam als speelkleed in huis te hebben? Doe mee met de winactie en maak kans! Meedoen is vrij eenvoudig. Je hoeft alleen het volgende te doen: 

  • Like het actiebericht op Facebook en/of Instagram 
  • en Vertel ons in de reacties waarom jij graag wilt winnen óf tag een andere ouder die je dit van harte gunt (en natuurlijk waarom dan); 

Natuurlijk wordt het altijd gewaardeerd als je ons volgt of het bericht deelt :).

De winnaar wordt op 22 juni bekend gemaakt.