Onze zoon wordt alweer 7 jaar. In ene lijkt hij ook echt geen klein jongetje meer maar staat er echt een mannetje met een eigen wil. Al maanden is hij bezig met zijn verjaardag. Hoelang duurt het nog, ik wil die en die uitnodigen en ik wil jumpen! Hij laat niks aan toeval over. Dit is precies zoals hij dat wil.

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Kinderfeestje: Jump Party bij Street Jump Wormerveer
Meer weten

Kinderfeestje: Jump Party bij Street Jump Wormerveer

Industrieweg 45, Wormerveer

Natuurlijk wil jij met je vrienden en vriendinnen al je energie eruit springen bij Street Jump Worme... bekijk

 
Trampolinepark Street Jump Wormerveer
Meer weten

Trampolinepark Street Jump Wormerveer

Industrieweg 45, Wormerveer

In Wormerveer staat een groot trampoline- en luchtkussenpark; Street Jump! Hier kunnen kinderen van ... bekijk

 

Jumpen met je verjaardag

Jongens moeten hun energie eruit…. Ik vier daarom met een groep jongens geen kinderfeestjes thuis. Deze stuiterballen gaan alle kanten op, springen op, over en tegen elkaar en kunnen elkaar geen 5 seconde met rust laten. Dit wil ik niet in huis hahaha. Nu heeft Dyon al maanden van tevoren aangegeven dat hij graag naar een trampolinepark wil. Dit is op deze leeftijd helemaal hot en veel kinderfeestje worden hier georganiseerd. Ik hou er alleen altijd van om het net even anders te doen dan de andere feestjes. En dus hebben we besloten om een kijkje te nemen bij Street Jump Wormerveer.

Kinderfeestje_StreetJump_Wormerveer_08

Trampolinepark Street Jump Wormerveer

Onlangs is trampolinepark Street Jump Wormerveer overgenomen door nieuwe eigenaren. Ze hebben druk gewerkt om de hal weer helemaal te vernieuwen en verbeteren. Je vindt er nu een leuke bar waar je omheen kan zitten om even wat te eten of drinken, de muziek is verbeterd zodat je dit door de hele hal beter kunt horen, er is een lasergame ruimte gebouwd en ook worden de trampolines indien nodig gerepareerd. Hierdoor is deze trampolinehal voorzien van 10 verschillende area’s met ieder zijn eigen uitdagingen. Bovendien vind je hier, vrij uniek, een eigen AirPark (luchtkussenpark)!

Kinderfeestje_StreetJump_Wormerveer_01

Kinderfeestjes arrangement bij Street Jump

Er zijn bij Street Jump verschillende kinderfeestjes arrangementen af te nemen. Wij hebben gekozen voor de Jump Party Pizza. Hierdoor kunnen de kinderen maar liefst 2 uur lang jumpen op de trampolines en in de AirPark, krijgen ze eigen jumpsokken en onbeperkt limonade. Bovendien sluiten we af met het eten van pizza’s. Het favoriete eten van Dyon! Extra zorgen we ervoor dat we zelf taart mogen meenemen, ze nog een zakje chips kunnen uitkiezen en een waterijsje.

Rainbow friends kinderfeestje

Onze zoon is helemaal idolaat van de Rainbow Friends uit Roblox. Zijn feestje vieren we dan ook helemaal in dit thema. De uitnodigingen maak ik zelf helemaal in stijl met een leuk verhaal erbij. Dit verhaal trek ik door zodat de jongens erin meegenomen worden. Het is alsof we Chapter 7 (omdat hij 7 jaar wordt) gaan spelen en dat alle kindjes een Rainbow Friends kleur zijn. Alle kleuren komen voorbij; Blue, Orange, Red, Green, Yellow, Pink, Purple en Cyan. Ze gaan op zoek naar de Lookies, welke hij ook uitdeelt als traktatie op school. Ook de bedankt tasjes passen helemaal in het thema met een eigen Lookie etc.

Rainbow_Friends_Kinderfeestje

Laat het kinderfeestje maar beginnen!

We nemen de kinderen na schooltijd gelijk mee. We huren hiervoor altijd een busje zodat ze allemaal bij elkaar kunnen zitten in de auto. Van tevoren heb ik al een playlist gemaakt die we in de bus kunnen afspelen. Dat maakt het toch echt een groot feest onderweg. Behalve dat we naar een trampolinepark gaan, hebben ze nog geen idee waar we heen gaan. Ze gaan er immers vanuit dat we naar de standaard locatie gaan, waar de trampolinefeestjes die ze eerder hebben gehad altijd plaats vonden. Een extra grote verrassing als we dus de bus uitstappen en ze een groot doek met Street Jump zien staan. Vol in de energie rennen ze al naar binnen.
Binnen worden ze haltgehouden door de jongen die bij de bar ze staat op te wachten. Gelijk weet hij ze even te kalmeren en in een rij te plaatsen zodat ze allemaal hun jumpsokken in ontvangst kunnen nemen. Dyon mag als eerste en daarna gelijk door zijn feesttafel zoeken!
De kinderen hebben nog geen minuut nodig om de schoenen uit te trekken en de jumpsokken weer aan te doen. Als ik als laatste bij de tafel kom zijn ze alweer weg en zijn ze de hal ingedoken… Overal liggen schoenen, sokken en vesten rondgeslingerd.

Kinderfeestje_StreetJump_Wormerveer_02

Hoog in de energie!

We besluiten de kinderen maar even los te laten. De energie moet er duidelijk even uit. Ze duiken als eerst in de AirPark. Dit is wel echt uniek en hebben ze nog niet eerder in een trampolinehal gezien! Ik hoor op afstand hard gelach, gegil en nog veel meer geluiden. Voor mij tijd om de tafel even te dekken zodat we straks aan de taart kunnen en de kids kunnen drinken als ze terugkomen. Aangezien we met 8 kinderen zijn er en 8 Rainbow Friends kleuren zijn, heeft iedereen zijn eigen kleur. Het ziet er allemaal al gelijk feestelijk uit. Zelfs de Cupcakes heb ik allemaal in kleur gemaakt, een ware kleurstof explosie…. Maar goed, je bent maar 1 keer jarig ;) (per jaar).

Kinderfeestje_StreetJump_Wormerveer_03

De AirPark is echt favoriet!

De kinderen hebben moeite om even stil te zitten voor de Cupcakes en de cadeautjes. Als we klaar zijn ontploffen ze werkelijk en duiken zo snel mogelijk weer de AiPark in. Zelf neem ik ook even een kijkje. Het is ook echt heel leuk. Een parcours, hoge glijbanen, klimmen, springen, noem maar op… Het eerste uur zijn ze hier niet weg te slaan. Dit is toch wel hun favoriete plek in de hal.

Kinderfeestje_StreetJump_Wormerveer_04

Even een break; potje Lasergamen

Na een uur rennen en springen roepen we de jongens weer bij elkaar. Ze eten een zakje chips en drinken even wat limonade. Hiermee zijn ze weer helemaal opgeladen om een potje te lasergamen. Een leuke onderbreking tussendoor! Alle kids krijgen een duidelijke instructie en een eigen lasergame gun. Geen teams, maar gewoon iedereen tegen elkaar. Wel zo makkelijk, schieten maar! In de donkere ruimte met (Glow-in-the-Dark) obstakels gaan ze alle kanten op en proberen zoveel mogelijk vriendjes te ‘raken’. Aan het eind staan ze allemaal te popelen om te ontdekken wie het nu het beste heeft gedaan. Met spanning luisteren ze dan ook naar de uitslag, en Rainbow Friend Red heeft gewonnen.

Kinderfeestje_StreetJump_Wormerveer_05

Het 2e uur jumpen is ingegaan

Nog geen minuut later zijn de schoenen weer uit en de jumpsokken weer aan. De AirPark laten ze nu even met rust en ze duiken de trampolines op. Hier zijn er echt genoeg van, het is echt een hele grote ruimte! De kids kunnen zich dus op verschillende manieren helemaal uitleven. De leukste, gekste en hoogste sprongen komen voorbij. Er is een hoop plezier.

Kinderfeestje_StreetJump_Wormerveer_06

Pizza tijd

Langzaam zien we de energie van de kinderen afnemen. Er wordt steeds minder gesprongen, meer gedronken en meer rustpauzes ingelast. We besluiten dat het tijd is voor PIZZA! Een half uur lang mogen ze onbeperkt pizza eten. Er komen steeds 2 pizza Margherita's tegelijk waardoor iedereen steeds een pizzapunt kan pakken. Ze zijn echt heerlijk! Er wordt goed gegeten. Als het half uur om is en iedereen voldoende slices naar binnen heeft gewerkt willen ze graag weer verder springen. Helaas is de tijd gekomen om af te sluiten en weer richting huis te gaan. Met een ijsje in de hand duiken ze weer de bus in en stuiteren daar nog even door. En als iedereen thuis is afgezet met zijn eigen Rainbow Friends overlevingstasje keer de rust weer terug. Heerlijk, we zijn volledig gesloopt hahaha.

Kinderfeestje_StreetJump_Wormerveer_07

Maar wat hebben we een geweldige middag gehad. De kinderen konden hun lol niet op en hebben zich echt helemaal uitgeleefd. Wat een energie blijft er uit die jongens komen. Gezamenlijk besluiten ze dat deze locatie nog veel leuker is dan wat ze eerder gezien hebben. Ik vermoed dat we hier komende tijd dus nog wel meer kinderfeestjes gaan zien :).

Footer_Charlotte_GoKids

 

 

Log In