De leukste activiteiten met kinderen in Amsterdam? Daarvoor kijk je natuurlijk hier op onze website. Maarrrr als ik een boek langs zie komen dat heet '111 plekken voor kinderen in Amsterdam die je gezien moet hebben', dan ben ik ook wel heel nieuwsgierig. 

Alle 111 plekken al op Go-Kids Amsterdam?

Aan de ene kant hoop ik dan dat er niets nieuws in staat, dat alle plekjes die zij in het boek hebben gezet ook al bij ons op de site staan. Aan de andere kant weet ik heel goed dat we niet uitputtend zijn - dat is niemand en dat kan ook niet - en hoop ik juist dat ik wél nieuwe pareltjes tegenkom in het boek om onze overzichten mee aan te vullen. 

Ik heb het boek nog niet helemaal pagina voor pagina doorgewandeld. Kan je wel verklappen dat het grootste deel van de 111 plekken fijn op Go-Kids staat, maar niet alle. Werk aan de winkel met aanvullen dus, want plekken en activiteiten die kindvriendelijk genoeg zijn om in zo'n boek te zetten mogen natuurlijk niet ontbreken op onze website!

Heerlijk bladerboek voor ouders

Ik werd al blij toen ik de enveloppe met het boek openmaakte, wat een vrolijke kaft! Van binnen ziet het er ook heerlijk uit: elke plek heeft een pagina tekst een een aantrekkelijke paginagrote foto. Echt heerlijk om doorheen te bladeren en inspiratie op te doen voor leuke activiteiten om te ondernemen met je kinderen in Amsterdam.

Amsterdam Lookout in het boek 111 plekken...

Meer weten over een activiteit?

Voor de details van de uitjes ga je dan naar Go-Kids Amsterdam en zoek je de plek op naam. Dat doe je via het vergrootglas rechtsboven op de site:

Dan krijg je dit scherm, waar je de naam invult van de plek die je zoekt:

Of je gaat direct naar dat zoekscherm via deze link, dat kan natuurlijk ook.

Idee voor Vaderdag misschien?

Dit boek... is misschien wel een heel leuk idee voor Vaderdag? Dat is zondag al hè... dus als je nog niets bedacht hebt is dit een perfect cadeau. Het helpt papa om leuke dingen te verzinnen om met de kinderen te gaan doen in Amsterdam!

Kopen bij Bol.com

Want ik weet niet hoe het bij jou zit, maar hier thuis ben ik altijd degene die moet verzinnen wat we gaan doen. Bedenk ik niets, dan blijven we thuis. Mijn mannen (man & boys) vinden dat eigenlijk het allerfijnst, thuisblijven, dus als ik erop uit wil met ze... dan moet ik het zelf bedenken. Als ik dan mazzel heb krijg ik ze mee...

Bij jou is het misschien heel anders hoor. Misschien is er bij jou geen papa in huis, dat kan natuurlijk. Of jouw lief is juist hartstikke actief in het bedenken van leuke activiteiten met de kinderen. Lijkt me best leuk... maar dat terzijde. Hoe dan ook: als papa dit boek voor Vaderdag heeft gekregen heeft hij geen smoes meer dat hij niets leuks kan bedenken om te gaan doen toch? 

Anneke Ranzato - Go-Kids Amsterdam