Wij hebben weer fijne WeekendTips voor je, maar ook twee heerlijke winacties én tips voor workshops & kampdagen in de herfstvakantie. Vind je niet wat je zoekt? Je vindt altijd nog véél meer in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!.

Heel veel plezier dit weekend!
groetjes, Anneke & Nadine

 

WIN EEN DAGJE CINEKID

We hebben een waanzinnig tofffe winactie voor je: kans op een GRATIS dagje Cinekid met twee activiteiten voor twee volwassenen en twee kids. Hoe tof is dat? 
Doe mee!

WIN EEN POMPOENWORKSHOP

Nóg een mooie winactie: je kunt een gratis pompoenworkshop winnen voor je kind: uithollen of gezichtje ontwerpen. Superleuk!
Doe mee!
Alle agendatips! ►
 
 
Zondag is het jaarlijkse Herfstfeest bij Jeugdland|Maakland - een dag vol te gekke (gratis!) activiteiten voor de kinderen.
Afsluiting van de Kinderboekenweek kun je zondag heel leuk doen met de NS Kinderboekenruil op Amsterdam Centraal Station.
Wat dacht je van de gezellige Boskabouterdag in het Amsterdamse Bos? Voor kinderen van 2-6 jaar - op zoek naar Boskabouter Puntmuts.
In Hilversum wordt de Dutch Media Week afgesloten met een kijkje achter de schermen in de mediastad tijdens de Open Studio Dagen.
Workshops & kampdagen in de herfstvakantie
Voetballen, latje trappen, snelheidschieten en meer kunnen de kids (6 t/m 12 jr) deze vakantie doen tijdens het Powerleague Kids Camp!
Ontdek de magische wereld van Friends Call me Jim tijdens een (of meerdere) herfstvakantie kampdagen (4 t/m 7 jaar)
Surivallen, hindernisparcours, vuur maken, water filteren en meer ontdek je tijdens het Sport4Kidz Adventure Sportkamp.
Kindertheater De Toverknol heeft deze herfstvakantie ook theaterdagen (5-9 jr) - in de nieuwe Toverknolwinkel, gezellig!
ITA organiseert ook deze vakantie weer 3 toffe workshops voor kids: Dansen in de foyer, Maak en Huis van Personages.
Dát is cool: een hele dag sneeuw en fun voor kinderen in de herfstvakantie met een heerlijke Kidsdag bij SnowWorld Amsterdam.
Theater & FilmTips
Bij Pathé Arena speelt onder andere de familiefilm Trouble - een muzikale en grappige animatiefilm over vriendschap voor het hele gezin.
Bij DAT! Theater kun je naar de nieuwe voorstelling van BonteHond: En de winnaar is.... over een vechtscheiding, voor 10+ kids.
Alle agendatips! ►