Wil je in de komende meivakantie iets bijzonders regelen voor de kids? Op vakantie is niet de bedoeling, uitstapjes ook niet - het is de bedoeling dat we met z'n allen zoveel mogelijk thuisblijven. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niet iets leuks kunt doen vanuit huis. Oók met vriendjes en vriendinnetjes. 

Wat dacht je van een escaperoom? Een escape room spelen is hartstikke populair, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Door het hele land zijn er steeds meer escaperooms te vinden - zelf speciale voor kinderen. Maar ja, daar kunnen we nu even niet naartoe. 

Escape room @ home

Daarvoor is een mooie oplossing: de escape room @ home! Je kunt die natuurlijk met je gezin thuis spelen op je eigen tablet of smartphone, maar je kunt het ook online samen doen met anderen. Alle deelnemers krijgen dan een inlogcode, spreken af wanneer ze de room in gaan en gaan allemaal aan de slag om te ontsnappen. Wie heeft alle puzzels als eerste opgelost? 

Escaperooms voor verschillende leeftijden

Deze escape room @ home is er voor verschillende leeftijden. Je ontsnapt uit:

  • een boerderij (3-6 jaar)
  • een kasteel (6-10 jaar)
  • een groot landhuis (8-12 jaar)
  • een hotel (12+)

Samen met vrienden en vriendinnen escapen

Wij hebben een leuke korting geregeld voor als je gaat ontsnappen vanuit vier verschillende huizen. Je koopt via Go-Kids een voucher met 10% korting en krijgt daarmee vier toegangscodes om te spelen.  Hoe leuk is dat?