Het is alweer bijna Kerstvakantie! In die twee weken staan er heel veel fijne voorstellingen voor kids op het programma in de Amsterdamse theaters. We laten ze graag hieronder aan je zien. Later deze week krijg je natuurlijk allerlei leuke UitTips van ons. En je weet het... je vindt het allemaal in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!

Welke voorstelling(en) kiezen jullie?
groetjes, Anneke & Nadine

 

Alle agendatips! ►
 
 
Begin de kerstdagen goed met de traditie van het Muziekgebouw: een hartverwarmend kerstspel (4+)  met Dieuwertje Blok als verteller. 
Geniet op 27 of 28 dec van het Winterfeest (6+) in het Concert-gebouw over mensen en dieren! Met instrumententuin van Entrée Junior.
Bij ITA kun je van 25 dec t/m 5 januari genieten van De Toverfluit (7+) met mooie Kerstexperience en Toverfluit Sing-a-long.
Plein Theater in Oost heeft bij haar Kerstfestival dit jaar (21-29 dec) de voorstelling MEIS! (6+) - met Kinderatelier en lekker blijven eten.
Kindertheater De Toverknol speelt lekker vaak de voorstelling Paniek in het Insectenbos - zo gezellig om met je kids naartoe te gaan!
DAT! Theater in Noord heeft in de kerstvakantie: TimTim (2+) een stoere voorstelling met humor, timmerenergie en een snufje magie.
In Black Cat Theater spelen ze zoals altijd verschillende voorstellingen voor kleintjes, waaronder 3x Ahoi - voor kids van 2-6 jaar oud.
Genieten van de knusse kerstsfeer bij Teatro Munganga bij Casa Kinderen - met A musical Christmas Journey.
Het DeLaMar Theater pakt uit met 3 voorstellingen: Sesamstraat Live, Angela Schijf op stap met Mozart en Buurman & Buurman.
Bij de Ruige Rakkers van pllek is een bijzondere jeugdvoorstelling: De Bloeiende Woestijn - prachtig voor kinderen van 2 tot 6 jaar.
Cadeautip voor de Kerstdagen: 
Eind januari vindt bij Theater de Meervaart Het Nationaal Theaterweekend plaats met op zondag 26 januari een complete Kids Take over! Voorstellingen voor kinderen van alle leeftijden en voor prijzen variërend tussen de € 2,50 en € 10,-.
Dat is nog eens een verrassend cadeau voor onder de kerstboom, toch?! 
Alle voorstellingen
Alle agendatips! ►