Het is begin april - nog een paar weken, dan begint de meivakantie. Een vakantie waarvan nog niet duidelijk is wat we allemaal wel en niet kunnen gaan doen met de kinderen - gezien de corona maatregelen. Maar je wilt natuurlijk wél dat de kids een hele leuke vakantie  beleven, dus dikke kans dat je er af en toe wel over nadenkt wat voor toffe dingen je met ze kunt gaan doen. Of die ze zonder jou kunnen doen... handig als jij niet hun hele vakantie vrij bent. Of ook graag wat tijd voor jezelf wilt natuurlijk.

Kampdagen in Broek in Waterland

Wat dacht je van de toffe kampdagen van Stal Oostwal in Broek in Waterland?
Boer Ben organiseert twee soorten kampdagen:

  • pony kampdagen
  • trial bike kampdagen

Die dagen lopen los van elkaar, met allebei andere begeleiding en activiteiten. Logisch ook: kinderen die dol zijn op pony's zijn vaak andere typjes dan de stoere boys en girls die gaan voor trial biken. Er is op het terrein van Stal Oostwal gelukkig ruimte zat om twee groepen kinderen te begeleiden met elk hun eigen activiteiten.

Volledig verzorgde dagen in de meivakantie

De dagen zijn volledig verzorgd, de kids zijn de hele dag lekker bezig - natuurlijk  coronaproof. De lunch en ander lekkers wordt geregeld en ze hebben lekker veel lol met de andere kinderen en de begeleiders.

Online reserveren

Hieronder zie je de details van de kampdagen - zó leuk voor de kids! Je kunt aanmelden voor 5 dagen, een hele week dus, maar ook voor één of meer losse dagen. Via de knop Reserveren kun je direct een formulier invullen om een plekje te reserveren voor jouw zoon of dochter. Handig toch?

Pony kampdagen

Pony kampdagen Stal Oostwal meivakantie 2021

Reserveren!

Trial bike kampdagen

Trial bike kampdagen Stal Oostwal meivakantie 2021

Reserveren!