Lammetjes kijken... dat is toch zo superleuk met jonge kinderen. Die lieve wollige beestjes zijn gewoon té schattig, daar geniet jij net zoveel van als je kids denk ik zo. Toch? Ik vind alleen een foto van een lammetje al zo adorable!

Lammetjes kijken kan weer!

In 2021 werden veel Lammetjesdagen afgelast vanwege de coronamaatregelen. Inmiddels lijkt het erop dat er weer wat meer kan en je wel fijn met je kinderen kunt gaan genieten van die schattige jonge schaapjes.

Genieten bij Arken AE in Zuiderwoude

Bij Arken AE in Zuiderwoude - dat ligt tussen Uitdam en Broek in Waterland, op een steenworp afstand van Amsterdam - hebben ze al lammetjes, vertelden ze me vandaag.

Je bent van harte welkom om te komen kijken naar de cuties en met ze te knuffelen - als je wat komt kopen in de boerderijwinkel. 

Kalfjes bij Arken AE in Zuiderwoude

Er zijn trouwens ook kalfjes en biggen - superleuk voor de kids toch?!

Biggen bij Arken AE in Zuiderwoude

Lammetjes aaien en lekkers kopen

Arken AE heeft een fijne boerderijwinkel met allerlei huisgemaakte producten, bloembollen en prachtige tulpen. Dus als je erheen gaat om lammetjes te aaien... dan neem je natuurlijk ook wat lekkers of moois mee voor thuis toch?

Ik zeg: fijn uitje met de kinderen... Er is geen speciale lammetjesdag, dus je kunt gaan knuffelen met de lammetjes op elk moment dat het jou uitkomt. Gratis en voor niets na een bezoek aan de boerderijwinkel - waar je natuurlijk iets leuks of lekkers meeneemt, toch?

Ze zijn elke dag open van 10.00 uur tot 20.00 uur - dus wanneer ga jij erheen met je kids?

Meer over Boerderijwinkel Arken AE

Foto's: Facebookpagina Arken AE