Afgelopen zondag was Theater De Meervaart in Amsterdam het podium voor de première van de nieuwe voorstelling van Theater Terra: Kikker en het Avontuur! Namens Go-Kids ging Jeanine de Jongh hier met haar gezin naartoe - zij schreef er dit over:

Het was zondagmiddag en we keken er al weken naar uit: We gingen naar de première van Kikker! Bij ons zijn de boekjes van filmpjes van Kikker één van de favorieten, dus een voorstelling leek ons heel leuk! En we werden uitgenodigd om met Go-Kids te komen kijken.

Het was de eerste keer dat wij naar het theater gingen. Er was een groene loper, je kon al lekker wat drinken en er draaide leuke muziek. Dus we waren al gelijk in de stemming. En toen begon de voorstelling.

Bij Theater Terra weten ze wel raad met de groene kinderheld uit de prentenboekjes van Max Velthuijs. De voorstelling duurt een uur, fijn afgestemd op de kinderen.

In deze nieuwe familiemusical ga je mee in de vrolijke, muzikale en avontuurlijke wereld van Kikker en zijn vriendjes. Kikker gaat samen met Rat op reis. Dan begint het hard te regenen en moeten ze snel terug naar huis. Maar daar wacht nog een veel groter avontuur, want de huizen van Varkentje, Eend en Kikker zijn overstroomd. Omdat Kikker het beste kan zwemmen, gaat hij hulp halen.

Het decor is met mooie kleuren, de liedjes zijn prachtig en er wordt door de kinderen lekker gedanst en meegedaan. Kikker wordt aangemoedigd om zijn vrienden te helpen. Een hele leuke voorstelling om met je kinderen naar toe te gaan! 

Je ziet het: Jeanine en haar kinderen hebben genoten van Kikker! 

Benieuwd naar een voorproefje in beeld? Check deze trailer:

Wil jij deze heerlijke nieuwe voorstelling van Theater Terra ook gaan meebeleven? Ze komen vanaf nu tot en met maart 2020 naar theaters in het hele land - kijk maar eens naar de speellijst van Kikker en het Avontuur.