Nog maar drie weken, dan is het alweer Kerstvakantie! Heerlijk voor de kinderen, twee weken vrij van school. In die twee weken vallen natuurlijk de Kerstdagen en Oud & Nieuw - maar hebben ze daarbuiten ook wel genoeg te doen? Of zou het wel heel super zijn als ze één of meer dagen kunnen doorbrengen met andere kids en leuke activiteiten?

Kerstvakantie-kampdagen in de regio Amsterdam

In de regio Amsterdam worden heel wat toffe kampdagen georganiseerd in de Kerstvakantie: een leuke afwisseling voor de kinderen tijdens de twee weken vrij. Voor jou ook lekker: een dagje voor jezelf, of misschien moet je wel werken? 

We hebben een aantal geweldige Kerstvakantie-kampdagen voor je geselecteerd!

  1. 1. Toverknol Theaterdagen
  2. 2. BeatZone X-MAS Dance Camps
  3. 3. Monkey Moves kampdagen
  4. 4. UPventure camps
  5. 5. Voetbal kampdagen bij Powerleague
  6. 6. 3-in-1 Wintercamp bij WOW Amsterdam
  7. 7. Kidsdagen bij SnowWorld Amsterdam
  8. 8. Winterfun Camp bij The Little Gym
  9. 9. LEGO kampdagen bij Bouwgabbers 
  10. 10. Dans workshops (geen hele dag) bij Wladimir Dance Studios

1. Toverknol Theaterdagen

Lekker de hele dag leuke dingen doen en zo kennismaken met de wereld van het theater ... dat kan tijdens de Toverknol Theaterdagen van Kindertheater De Toverknol - voor kids van 5 t/m 9 jaar. Ze worden gehouden in de Toverknolwinkel - inschrijven kan voor één of meerdere dagen.

Toverknol Theaterdagen in de Kerstvakantie in Amsterdam

2. BeatZone X-MAS Dance Camps

Lekker dansen in de Kerstvakantie? Dan moet je bij BeatZone zijn - daar hebben ze deze vakantie een speciaal X-MAS Dance Camp van drie dagen. Er zijn twee Camps, eentje vóór en eentje ná de Kerstdagen. Met maximaal 15 kids per Camp, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

BeatZone X-MAS Dance Camp Kerstvakantie Amsterdam

3. Monkey Moves kampdagen

Is jouw aapje tussen de 4 en 9 jaar, en graag vooral véél in beweging? Check dan de vakantiekampen van Monkey Moves - daar doen ze aan multisport en zijn ze dus de hele tijd lekker actief met steeds een andere sport. Er zijn vier kampdagen - van 21 t/m 24 december, opgeven kan per dag of natuurlijk voor alle 4 de dagen.

Monkey Moves kampdagen Kerstvakantie 2020

4. UPventure camps

Een vakantiekamp op een te gek evenemententerrein in Amsterdam West met activiteiten als lasergamen, bubbelvoetbal, boodschieten, escape room, VR Experience en nog veel meer. Je beleeft het tijdens de zomerkampen van UP events: UPventure camps.

Kerstvakantie vakantiekamp bij Up Events in West

5. Voetbal kampdagen bij Powerleague

Is jouw kind dol op voetballen? Dan is een voetbalkamp ideaal: voor laagdrempelig speelaanbod met allerlei leuke (voetbal)spelletjes kun je de kids aanmelden voor de Kids Camps van Powerleague A'dam

6. 3-in-1 Wintercamp bij WOW Amsterdam

Bij Toddler Sense, My Little Van Gogh en Mini Professors zit je altijd goed als je zoekt voor jonge kinderen. Voor kinderen van 4 tot 7 jaar oud hebben ze het 3 in 1 Camp. helemaal in het teken van ontdekkingen, creatief denken, origineel zijn en vooral plezier maken! De kinderen kunnen zich aanmelden voor de hele kampweek of gelukkig ook weer voor losse dagen. 

7. Kidsdagen bij SnowWorld Amsterdam

Tijdens de Kidsdagen bij SnowWorld Amsterdam (op Spaarnwoude, Velsen-Zuid) gaan de kinderen lekker de piste op voor ski- of snowboardles. Ze krijgen les van de leukste skileraren en -leraressen - en hebben het natuurlijk supergezellig met de andere deelnemers. Hebben jouw kinderen in elk geval sneeuw gezien in de Kerstvakantie!

Kidsdagen bij SnowWorld Amsterdam

8. Winterfun Camp bij The Little Gym

Wil je dat jouw beweeglijke kind superleuke dingen te doen heeft tijdens de kerstvakantie? Wat dacht je van de vakantieprogramma's van The Little Gym in Amsterdam? Voor kids van 3-10 jaar, te boeken in blokken van 3 uur. 

9. Bouwen met LEGO bij Bouwgabbers 

In de Kerstvakantie biedt Bouwgabbers natuurlijk weer de allerleukste legokampen aan:
⭐️WeDo Kerstrobot (7-9 jaar)
⭐️WeDo Pretpark (7+)
⭐️Mindstorms Robot (10+)
⭐️Spike Prime programmeren (10+)
Voor welk kamp meld jij je kids aan?
 

10. Dans Workshops bij Wladimir Dance Studios

In het kader van Midwinter Mokum kun je bij Wladimir Dance Studios toffe dansworkshops volgen: breakdance of streetdance/modern. Kan het met jouw Stadspas, dan is deelname zelfs helemaal gratis!