Je kunt zo onderhand bijna overal weer kinderfeestjes boeken, dus mooi tijd voor een overzicht van de leukste partijtjes in en om Amsterdam. Sommige kunnen nu nog niet, maar na de zomervakantie vast wel weer als het meezit. Dus fijne inspiratie voor de verjaardag van je kind, wanneer die ook is!

Welk feestje past het beste bij jouw jarige?
groetjes, Anneke & Nadine

 

 

Creatief

Is jouw kind dol op knutselen, koken, schilderen, graffiti en andere mooie dingen maken? Dan is een creatief kinderfeestje perfect - en we hebben een aantal hele creatieve tips voor je in en om Amsterdam!
Creatieve kinderfeestjes ►
 

Avontuurlijk

Heb jij een avontuurlijke jarige, die graag nieuwe dingen ontdekt, puzzelt of juist de natuur in gaat? Kies dan een feestje met dieren, in de natuur of juist met puzzelen of in een cool museum.
Natuur, avontuur & ontdekken ►
 

Thuis / in thema

Vier jij het feestje thuis of op een plek die je zelf regelt? Nodig dan iemand uit met een workshop, circusacts, goochelen, schmink, disco, een prinses, pony's of uilen... er is van alles mogelijk, kijk maar!
 
 
Thuis- en Themafeestjes ►
 

In beweging

Is jouw jarige Job of Jet lekker beweeglijk? Dan kies je voor een feestje vol beweging: spelen, gymmen, jumpen, rennen, klimmen en meer. De keuze is reuze, welk feestje vind jij de leukste?
Actieve kinderfeestjes ►
 

Sportief

Welke sport maakt jouw kind gelukkig? Dikke kans dat je er een feestje mee kunt vieren... voetbal, klimmen, watersport, skaten, trial biken, apenkooi, golf, freerunning... en nog veel meer sportfeestjes! 
Sportieve kinderfeestjes ►
 

Cultuur

Samen met vriend(innet)jes genieten van een leuke voorstelling, dat is ook tof voor een feestje. Theaters genoeg in Amsterdam voor een heerlijk kinderfeestje! Of zo'n lief ontwikkelings- of science feestje...
Culturele kinderfeestjes ►
 
Een spandoek voor de jarige, met naam en foto en wat jij maar wilt... hoe tof is dat?! Bij Verjaardagsdoekje.nl krijg je een mooie korting via Go-Kids!
Check de aanbieding ►