Pup-tastische première van PAW Patrol Live!

Afgelopen zondag mocht Go-Kids naar de pup-tastische première van de grootse internationale theatervoorstelling van PAW Patrol Live! “De Grote Race” in het Luxor Theater in Rotterdam.

Het nieuws dat we naar deze voorstelling zouden gaan, werd door onze kinderen, van 8, 6 en 3 jaar oud, met een gat in de lucht ontvangen. Al enkele jaren worden de pups van PAW Patrol op televisie, bij Nick Jr. gevolgd! En we hebben dan ook de nodige afleveringen op tv en op dvd gezien. Inmiddels zijn we ook een dekbedovertrek, dvd's, knuffels, ontbijtbordje etc rijker, maar dat terzijde. ;-) Het is duidelijk dat onze kids fan zijn van deze lieve en grappige pups! Vooral onze zoon van 6 en onze dochter van 3 zingen samen uit volle borst de tune van PAW Patrol. Zo schattig.

Ik had al enige tijd geleden vernomen dat PAW Patrol met een mooie theatershow naar Nederland zou komen. Helaas niet in de regio waar wij wonen (regio Eindhoven), maar Breda of Hasselt zou een goede optie zijn. Mijn kinderen zagen het reclame filmpje voorbij komen op tv: “Mama!!! Daar willen we naar toe! Want naar PAW Patrol Live zijn we nog nooit geweest!!”

En zo geschiede.....Op zondag 28 juli vertrekken we ‘s middags vanuit Eindhoven naar het Luxor Theater in Rotterdam voor de première van PAW Patrol Live. De voorstelling (door van Hoorne Entertainment) zal deze zomer exclusief in Nederland en België te zien zijn. Hierover later meer.

We kwamen aan in het mooie Luxor theater in Rotterdam en kregen een warm onthaal bij de ingang.

Na het afhalen van de tickets werden de kids verrast met kartonnen PAW Patrol maskers en PAW Patrol snacks. Eenmaal in de mooie en ruime zaal kon de voorstelling beginnen! We werden meegenomen in een heldhaftig, muzikaal avontuur, waarbij Rider en de zeven pups op het toneel verschijnen.

Het verhaal van PAW Patrol Live!

In ‘PAW Patrol Live! - De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van de 7 pups, Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

De voorstelling zit vol met actie, energieke liedjes en humor. Het hele gezin heeft genoten van deze leuke en mooie voorstelling. De cast was super enthousiast en Burgemeester Goodway (Caitlin Baank) zat enorm goed in haar rol. Dat was hilarisch en zo goed! Ook de kostuums van de pups waren zo ontzettend echt en mooi. Je ziet geen acteurs, maar echt de pups. Door de leuke liedjes en het verhaal blijf je tot het einde op het puntje van je stoel of stoelverhoger zitten. ;-) Zowel de kinderen als wijzelf zijn erg enthousiast over deze mooie theatershow. Alles klopte, tot in de details! Een aanrader om met je pup fans naar toe te gaan. Zie hieronder meer over informatie over alle tourdata.

Meet & Greet PAW Patrol

In de pauze en na afloop was er nog meet & greet met de pups mogelijk. Dat wilde onze zoon wel. Ook konden de kinderen zich laten schminken met hondenpootjes op de arm. Heel leuk voor de jonge pup fans! En uiteraard was er ook mogelijkheid om een leuk PAW Patrol aandenken te kopen in de foyer van het theater (dus onze collectie is weer uitgebreid). ;-)

Tourdata PAW Patrol Live!

De PAW Patrol voorstelling is van 27 juli t/m 31 augustus 2019 in een selectief aantal grote theaters in Nederland en België te zien. De voorstelling wordt uitgevoerd door een Nederlandse cast en is volledige Nederlands gesproken.

Tourdata 2019 PAW Patrol Live!*

 • 27 juli, 28 juli en 29 juli 2019 Luxor Theater, Rotterdam
 • 31 juli, 1 augustus en 2 augustus 2019 Schouwburg Orpheus, Apeldoorn
 • 3 augustus, 4 augustus en 5 augustus 2019 RAI Theater, Amsterdam
 • 7 augustus 2019 Theater Heerlen, Heerlen
 • 9 augustus en 10 augustus 2019 World Forum Theater, Den Haag
 • 12 augustus, 13 augustus en 14 augustus 2019 Chassé Theater, Breda
 • 16 augustus, 17 augustus en 18 augustus 2019 Martiniplaza, Groningen
 • 20 augustus 2019 Ethias Theater, Hasselt (BE)
 • 22 augustus 2019 Kursaal Oostende, Oostende (BE)
 • 24 en 25 augustus 2019 Capitole, Gent (BE)
 • 27 augustus en 28 augustus 2019 Schouwburg Amphion, Doetinchem
 • 30 augustus en 31 augustus 2019 Stadsschouwburg, Antwerpen (BE)

* Tourdata zijn onder voorbehoud. Bezoek de website www.pawpatrollive.nl voor de meest actuele versie.

Blog geschreven door Fleur Voets, Regiomanager Go-Kids Eindhoven.