Bijna weekend! En natuurlijk hebben wij weer wat leuke tips voor je verzameld met dit keer als extraatje: leuke uitjes en activiteiten voor de stakingsdagen van 30 en 31 januari. Kun je er geen genoeg van krijgen? Kijk dan voor meer inspiratie in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!.

Een fijn weekend gewenst!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Voor volgend weekend: op 1 februari is er een bijzondere middag in het Luther Museum! Het orgel is gerestaureerd en dat vieren ze met een speciale Orgelmiddag voor kinderen. Kunnen ze zelf een doe-orgel in elkaar zetten... zorg dat je op tijd aanmeldt want vol = vol!
Alle agendatips! ►
Zo leuk: Repelsteeltje en de blinde prinses (8+) van Theater Rotterdam in ITA! 4x dit weekend én een leuke workshop op zaterdag.
Komende woensdag is er bij OCCII Kinderpret een superleuk Keltisch Lichtfeest voor de kinderen (3-10 jaar) - komen jullie ook?
Voorstellingen al vanaf € 2,50 en een theater dat gerund wordt door Kids. Dat moet wel het Theater-weekend zijn: bij de Meervaart!
Bij Casperle vindt op za 25 januari de workshop Nationale Vogeltelling voor je hoofd (4+) plaats - gegeven door auteur Jaap Vermeiden. 
Iedere zondag kun je samen met het gezin heerlijk brunchen bij STAN&CO. Met Nanny en kinderentertainment. Helemaal leuk!
Zondag in PLEIN Theater: PlanD met de dansvoorstelling Dagdonker. Een voorstelling waar de vonken vanaf vliegen - voor 4+!
Zaterdag speelt Ahoi 2x in Black Cat Theatre: over de zee en varen en ... alles wat je dan tegenkomt. Top voor kindjes van 2-6 jaar. 
Ah, fantastisch... De Heks en de Sinaasappelprins bij het Nederlands Marionettentheater! Je kunt 'm op zaterdag én op zondag gaan zien...
 
 
Tips voor de Stakingsdagen
Tijdens de stakingsdagen kunnen jullie lekker gratis naar Het Scheepvaartmuseum: dat is toch even mooi meegenomen!
Bij het Rijksmuseum kun je genieten van extra veel en gratis activiteiten. Van rondleidingen tot tekenlessen. Er is van alles te doen. 
Sport- en spelactiviteiten, schaatsen, bubbelbal, GPS-tochten en apenkooien: daarvoor ben je bij Sport4kidz aan het juiste adres!
In het Tropenmuseum ontdek je alles over Sabi Suriname of maak je een eigen lantaarn bij Feest! Wereldwijd. Gratis toegang tijdens de staking!
Powerleague organiseert op donderdag én vrijdag Voetbaldagen (5 t/m 12 jaar) met spelletjes, oefeningen, bubbelvoetbal en meer.
Niet speciaal omdat er gestaakt wordt maar wél op 31 januari: het kids-Ligconcert® Canto Ostinato in het Scheepvaartmuseum.
Bij Powerzone hebben ze een mooie actie: je krijgt 25% korting op bowlen, lasergamen en glow-in-the-dark minigolf op de Stakingsdagen.
Heerlijk voor de kids: indoor spelen bij Monkey Town Uithoorn. Met op de Stakingsdagen gratis film mét popcorn erbij!
Zin in een uitstapje buiten de stad? Dan kun je ook gratis naar het Museum van de 20e eeuw en kun je o.a. een speculaaspop versieren. 
Bij de Krakeling kun je do en vr voor een tientje kijken naar de voorstelling Lampje (8+) van MAAS theater en dans. 
Jeugdvoorstellingen
Alle agendatips! ►