Ook in deze herfstvakantie kunnen kinderen (4-7 jaar) weer meedoen met het 3 in 1 Camp van WOW Amsterdam met Toddler Sense, Mini Professors en My Little van Gogh. 

3 in 1 Autumn WOW Amsterdam (Toddler Sense en Mini Professors) 4 - 7 jaar 

Een week lang meedoen met muziek maken, dansen, gymmen en meer? De dagen staan in het teken van ontdekkingen, creatief denken, origineel zijn en vooral plezier maken! Kunst, wetenschap, muziek, dans en gymnastiek. Het kamp wordt in het Nederlands én Engels gegeven!

Natuurlijk is er ook tijd om lekker uit te rusten, bordspelletjes te spelenen te genieten van een mooi verhaal. De activiteiten zijn binnen en buiten. 

Wanneer is het 3 in 1 Autumn Camp van WOW Amsterdam? 

Dit herfstvakantiekamp vindt plaats van maandag 18 t/m vrijdag 22 oktober - 5 dagen van 9.00 tot 17.00 uur. Kinderen kunnen de heel week meedoen, of losse dagen - dat is aan jou.

Het kamp vindt plaats op de nieuwe locatie van WOW Amsterdam: Karel du Jardinstraat 63C, 1073 TB in Amsterdam. Het kamp bedraagt € 375 per kind, losse dagen zijn € 80 per dag. Boek je meerdere kampen (ze zijn er ook in de kerstvakantie, voorjaarsvakantie en zomervakantie) - dan krijg je korting en betaal je minder.

Kamp boeken