Zus van Mozart (7+) - OBA Oosterdok

  • OBA OosterdokBij  OBA Oosterdok
  • van:  24 februari 2019 15:00
  • tot:  24 februari 2019 16:15
Zus van Mozart (7+) - OBA Oosterdok

Op zondag 24 februari speelt de muzikale voorstelling Zus van Mozart in het theater van OBA Oosterdok. Het is een voorstelling dat een uitmuntende aanleiding geeft om over man-vrouwproblemen te praten, over wat er is veranderd en wat er ondanks alles toch hetzelfde lijkt gebleven

Zus van Mozart (7+)

Een ode aan hen die niet worden opgemerkt
Zus van Mozart is een sprankelende muzikale voorstelling over een leven in en naast de spotlights. Het is 1759 en je heet Nannerl Mozart. Je bent amper acht jaar oud en speelt niet alleen briljant piano, maar net zo briljant viool. Iedereen vindt je een wonder. Maar dan blijkt je kleine broertje even muzikaal te zijn. Of nee, zelfs nog veel muzikaler. Wolfje en Nannerl reizen met hun vader door Europa en treden op voor koningen en hertoginnen. Ze zijn een onafscheidelijk duo, deze wonderkinderen die samen avonturen beleven. Tot Nannerl op een dag niet meer mee mag. Want een meisje hoort niet op te treden. En is haar broertje eigenlijk niet het enige echte wonderkind?

Kaartjes voor de voorstelling

Normaal:         €10,00
met OBA-pas: €5,00
met Stadspas: €2,50

Kaartjes voor deze voorstelling moeten vooraf besteld worden. Dit kan via https://www.oba.nl/agenda.mozart.html

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!