Wonderland (2+) door Makiko Ito in Theater Oostblok

Wonderland (2+) door Makiko Ito in Theater Oostblok

Makiko Ito komt met het Wonderland Collectief naar Theater Oostblok om voor de kinderen de voorstelling Wonderland op te voeren: een interactief theatraal avontuur met dansen en improvisatie voor de kleintjes.

Over de voorstelling Wonderland

De dansers en musici van het Wonderland Collectief nodigen kinderen uit om actief deel te nemen op het podium en om op theatraal avontuur te gaan. Met speciale improvisatietechnieken prikkelen ze spelenderwijs de nieuwsgierigheid en creativiteit van de kinderen. Zo ontstaat een unieke voorstelling die eerst voor, maar al gauw samen het publiek wordt gespeeld. Wonderland is een bijzondere ervaring voor zowel de ouders als de kinderen. Echt een heerlijk feestje waarop uiteindelijk iedereen op de dansvloer staat.

Over Makito Ito en het Wonderland Collectief

Makiko Ito is choreografe en danseres, afkomstig uit Japan, die met Wonderland Collectief interactieve voorstellingen maakt met jonge kinderen. In haar voorstellingen werkt ze samen met muzikanten en dansers die een essentiële rol spelen in de interactie met het publiek. De voorstellingen van Wonderland Collectief zijn gebaseerd op een bijzondere improvisatie techniek, waardoor elke voorstelling een unieke belevenis is. De kracht van Makiko Ito is haar sterke communicatie met de jonge kinderen, die zichtbaar geraakt worden en intens genieten.

Gaan jullie ook genieten bij Theater Oostblok?

Voor meer informatie over de voorstelling en het boeken van tickets ga je naar de website van Theater Oostblok.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekend- & Vakantietips van Go-Kids Amsterdam!