Sinds Koos de Koala bij zijn mensenvriend Moos is komen wonen, beleven ze de leukste avonturen! Na hun populaire YouTube-serie en prentenboek zijn de twee nu te zien in een theatervoorstelling, waarin ze gaan kamperen in het bos. Moos, die liever op Instagram en TikTok zit, valt van de ene verbazing in de andere. Zo vinden ze een jonge boomspruit, die Koos uit wil laten groeien tot een mooie grote boom. Maar kan Moos zijn angst voor spinnen en regen opzij zetten voor de droom van zijn beste vriend? In deze vrolijke voorstelling leren Koos & Moos kinderen aan de hand van spannende verhalen en gezellige liedjes om lief te zijn voor onze aarde.

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Over DeLaMar

In hartje Amsterdam staat het DeLaMar Theater. Het theater neemt je mee in haar verhalen en betovert je! Alle voorstellingen zullen je inspireren, vermaken en zelfs ontroeren. Beleef samen nieuwe verhalen met de jeugdvoorstellingen.

Reserveren voor de voorstelling

Wil jij kaarten hebben voor deze voorstelling? Bekijk de agenda van DeLaMar en kies jouw voorstelling met dag en tijdstip naar keuze. Bestel gelijk jouw kaartje!

Bekijk de agenda en reserveer!

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials