Het verhaal van Johannes de parkiet begint in z’n vertrouwde kooitje. Maar dan besluit zijn baasje Gijs een ruime volière te bouwen, met ruimte voor wel 100 vogels. Zo komt het dat Johannes ongevraagd en ietwat ongewenst met allerlei vreemde vogels moet kennismaken. Vogels die er anders uitzien, anders fluiten en ander zaad eten. En dat is behoorlijk wennen… Dankzij ingenieuze constructies en technieken van de bekroonde Handspring Puppet Company (Warhorse) komen alle vogels in Johannes de parkiet op een prachtige manier tot leven. Een kleurrijke en beeldende voorstelling met live muziek, naar het bekroonde kinderboek van Mark Haayema en Medy Oberendorff.

Over DeLaMar

In hartje Amsterdam staat het DeLaMar Theater. Het theater neemt je mee in haar verhalen en betovert je! Alle voorstellingen zullen je inspireren, vermaken en zelfs ontroeren. Beleef samen nieuwe verhalen met de jeugdvoorstellingen.

Reserveren voor de voorstelling

Wil jij kaarten hebben voor deze voorstelling? Bekijk de agenda van DeLaMar en kies jouw voorstelling met dag en tijdstip naar keuze. Bestel gelijk jouw kaartje!

Bekijk de agenda en reserveer!

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials