Roald Dahls populairste boek komt tot leven in een spectaculaire musical vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages. Charlie and the chocolate factory vertelt het alom bekende verhaal over Charlie, die een van de gouden tickets bemachtigt waarmee hij toegang krijgt tot de mysterieuze chocoladefabriek van Willy Wonka. Deze geheimzinnige chocolademaker maakt van de felbegeerde rondleiding een ware beproeving om te bepalen wie zijn opvolger wordt. Een verhaal over de kracht van verbeelding, over dromen, over (groot)ouders en kinderen, over het stokje overdragen en vooral: over dat er altijd een kans op geluk is, hoe klein die ook lijkt te zijn. Na West End en Broadway is deze meeslepende musical nu voor het eerst te zien in Nederland.

De voorstelling wordt in het Nederlands gespeeld en duurt incl pauze 2:30 uur.

Over DeLaMar

In hartje Amsterdam staat het DeLaMar Theater. Het theater neemt je mee in haar verhalen en betovert je! Alle voorstellingen zullen je inspireren, vermaken en zelfs ontroeren. Beleef samen nieuwe verhalen met de jeugdvoorstellingen.

Reserveren voor de voorstelling

Wil jij kaarten hebben voor deze voorstelling? Bekijk de agenda van DeLaMar en kies jouw voorstelling met dag en tijdstip naar keuze. Bestel gelijk jouw kaartje!

Deze voorstelling draait van 16 september t/m 2 oktober in DeLaMar Amsterdam op verschillende tijdstippen, van 14.00 uur / 15.00 uur / 19.30 uur.

Bekijk de agenda en reserveer!

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials