Wat ga jij met je (klein)kinderen in Amsterdam doen dit weekend? Wij hebben altijd leuke ideeën! Natuurlijk is er heel veel te doen en misschien heb je ook al heel veel gezien en gedaan. Door het grote aanbod zie je soms door de bomen het bos niet meer. Met onze top 5 voor komende zaterdag en zondag hopen wij jou te helpen met kiezen...

Top 5 tips in Amsterdam komend weekend:

 

AmsterdamArt_FamilySunday

1. Family Sunday; Familieactiviteiten tijdens Amsterdam Art Week

Zondag 15 mei staat Amsterdam in het teken van families. Dit weekend is de jubileumeditie van Amsterdam Art Week! Ontdek samen met je kinderen de spannende en bijzondere verhalen. Er zijn twee gratis familietours die je langs verschillende galeries brengen. Zowel voor de kleine kunstspeurders (4-6 jaar) als de kunstavonturier (7-12 jaar).

Kom je ook?

Jumpsquare_Jumpen

2. Lekker dumpen bij Jumpsquare

Voel je gewichtloos en vrij op de trampolines, voel je sterk in de Sport Area en voel je stoer bij het maken van je eerste backflip in de Trick Area. Ga los op ruim 400m²aaneengesloten trampolines, spring tegen de muren omhoog bij de Walk Wall of maak vette dunks bij de Slam Dunk. Sommige Jumpsquare locaties hebben zelfs interactieve en Virtual Reality Jump Games! 

Jump jij?

GoKids_Buiten

3. Het wordt mooi weer, lekker naar buiten?

Er zijn ook buiten heel veel leuke dingen te ondernemen. Van speeltuinen, kinderboerderijen en nog veel meer. En het wordt super mooi weer, dus een dagje gewoon lekker in de buurt kan ook geen kwaad. Laat de kinderen maar lekker spelen! 

Ontdek alles buiten!

Verzetsmuseum_Junior

4. Kom (nu het nog kan) naar het Verzetsmuseum Junior

Bezoek (nu het nog kan) de veelgeprezen tentoonstelling Nederland in de Tweede Wereldoorlog! Van 23 mei t/m 26 oktober 2022 sluit het museum tijdelijk zijn deuren voor werkzaamheden aan een volledig nieuwe vaste tentoonstelling. Leerde Tweede Wereldoorlog kennen aan de hand van waargebeurde verhalen en beleef een andere tijd.

Reserveer snel

GuestHouseHotel_Efteling

5. WINACTIE: Maak kans op een overnachting in het Guesthouse Hotel in Kaatsheuvel (bij de Efteling)!

Wil je een nachtje overnachten bij de Efteling? Je maakt namelijk nu kans op een overnachting in een familiekamer met ontbijt bij het GuestHouse Hotel op loopafstand van de Efteling. Je mag overnachten in het GuestHouse Hotel met maximaal 5 personen in een familiekamer. en genieten van een heerlijk ontbijt. Doe mee en maak kans op deze mooie prijs t.w.v. ongeveer €240 (let op: zonder Efteling kaarten).

Doe mee!

 

Nog meer te doen in Amsterdam met kinderen!

Natuurlijk is nog véél meer leuks dat je kunt gaan doen, kijk vooral...

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials