Swingende Braziliaanse muziek in Casa Munganga

  • Casa MungangaBij  Casa Munganga
  • van:  23 juni 2019 11:00
  • tot:  23 juni 2019 12:00
Swingende Braziliaanse muziek in Casa Munganga

Het is weer tijd voor Casa Kinderen bij Casa Munganga in Amsterdam. Vandaag kunnen de kinderen genieten van Een ochtend vol swingende en traditionele muziek met Thais en Gabriel.

Over de voorstelling met Braziliaanse muziek

Thais Di Marco en Gabriel Milliet zullen een concert uitvoeren met traditionele Braziliaanse muziek die afkomstig is uit de Afro-Braziliaans Cultuur zoals Congadas, Batuques, Bois, etc. Dansen, liedjes en spelletjes die het einde van de slavernij vieren. Hoewel ze in het Portugees worden gezongen, is het gevoel van vreugde dat door trommels wordt voortgebracht, voelbaar voor geest en lichaam, je kunt niet stil blijven zitten!
We vieren de natuur, het samen zijn en de vriendschap. Een gezellige en swingende belevenis!
Het wordt een feest! Munganga is jarig! Zullen we dat samen vieren?

Over Thais en Gabriel

Thais Di Marco is een Braziliaanse kunstenaar die werkt als choreograaf, theaterregisseur en performer. Ze is vaak aan het dansen en aan het trommelen.
Gabriel Milliet is een multi-instrumentale muzikant die is opgeleid in populaire muziek en momenteel soundtracks voor films maakt.
Het duo nodigt de percussionist Gê uit om mee te spelen. Claudia Maoli en Carlos Lagoeiro van Munganga, zijn natuurlijk ook van de partij.

Komen jullie ook naar Casa Munganga?

Heerlijk toch, komen jullie ook? Tickets zijn € 7,50 per persoon. Voor meer informatie en het reserveren van kaartjes ga je naar de website van Casa Munganga.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam?
We sturen ze je met plezier GRATIS in de mail!

GRATIS UitTips!