Poppentheater bij Casperle: Prins Iwan en de vuurvogel (3+) Amsterdam

Poppentheater bij Casperle: Prins Iwan en de vuurvogel (3+) Amsterdam

Kom op zaterdag 25 mei naar Kinderboekwinkel Casperle in Amsterdam Zuid en kom kijken naar het poppentheaterstuk 'Prins Iwan en de Vuurvogel'.

Over Prins Iwan en de vuurvogel

De actrices Nannette en Marieken (tevens zangeres) nemen de kinderen mee in het verhaal van “Prins Ivan en de Vuurvogel”. Ze zijn zowel de vertellers van dit sprookje als de personages die er in voor komen, waarbij ook af en toe gebruik wordt gemaakt van handpoppen, die de raadgevende dieren zijn. Het sprookje wordt ondersteunt met mooie, Russisch klinkende liedjes, waarmee met name de gevoelens van Prins Ivan worden uitgedrukt.
 Prins Ivan droomt ‘s nachts als kleine jongen al over een prachtige prinses, die hij heel graag zou willen ontmoeten. Daarom wil hij de wijde wereld in. Daar ontmoet hij verschillende dieren die hem goede raad geven om zijn prinses te vinden. Degene die hem echter het meeste helpt bij zijn zoektocht is de vuurvogel. Want Ivan moet de strijd aan met een boze tovenaar. En dat is niet altijd even makkelijk. Lukt het hem uiteindelijk met behulp van de vuurvogel om zijn prinses te vinden?

De voorstelling begint om 15.00 uur. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en de entree bedraagt € 5 per kind. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: karlijn@casperle.nl.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!