Pavements of Gold (8+) in Theater De Krakeling

Pavements of Gold (8+) in Theater De Krakeling

De Toneelmakerij komt naar Theater De Krakeling Amsterdam met de voorstelling k Pavements of Gold - tekst, beeld en veel muziek voor kids vanaf 8 jaar.

Over de voorstelling Pavements of Gold (8+)

Pavements of Gold is een hartverwarmende mix van tekst, beeld en veel muziek. Bekroond illustrator Brian Elstak tekent Angels wereld; een stad die herkenbaar en magisch is en in zijn uitbundige tekenstijl zowel decor als kunstwerk.

Een bonte roadtrip door de stad.

Het is een zonnige ochtend in Zuidoost en Angel, het dapperste meisje van de Bijlmerdreef, gaat op pad. Ze vindt het hoog tijd antwoorden te krijgen op vragen die haar vader ontwijkt. Angel loopt langs winkels vol spullen, huizen waar muziek wordt gemaakt, door parken, over pleinen en langs metrostations. Ze ontmoet opmerkelijke figuren en verre vrienden, doodnormale voorbijgangers en behulpzame buren. Voor sommigen blijft Angel onzichtbaar, door anderen wordt ze gezien. Midden in die stad, vol leven, kleuren, geuren en geluiden belandt ze bij iemand die op haar wacht.

Pavements of Gold is een samenwerking van de Toneelmakerij met het Bijlmer Parktheater en Theater De Krakeling.

Ook naar deze voorstelling in De Krakeling in Amsterdam?

Willen jullie Pavements of Gold gaan zien in Amsterdam? Je kunt er naartoe op:

  • zondag 2 juni om 14.30 uur
  • vrijdag 7 juni om 19.30 uur
  • zaterdag 8 juni om 16.00 uur
  • zondag 9 juni om 14.30 uur
  • maandag 10 juni om 14.30 uur

 Ga naar de website van Theater De Krakeling voor meer info en het reserveren van tickets.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekend- & Vakantietips van Go-Kids Amsterdam!