Modern Samurai van ISH (8+) in Schouwburg Amstelveen met gratis workshop

Modern Samurai van ISH (8+) in Schouwburg Amstelveen met gratis workshop


Op zondag 10 maart komt de stoere dansvoorstelling Modern Samurai van ISH naar de Schouwburg in Amstelveen, een familievoorstelling met gratis breakdance-workshop.

Over Modern Samurai ISH Dance Collective (8+) 

De straten zijn grijs, de toekomst onzeker. Om je heen muren van baksteen en beton. Maar als je hoog genoeg springt, belandt je op het dak, waar de zon schijnt. Op het dak is er lucht.

Modern Samurai is een spetterende ISH-voorstelling vol freerunning, breakdance en martial arts. Marco Gerris is geïnspireerd door de Franse speelfilm Yamakasi uit 2001, waarin een groep jonge sensatiezoekers de benauwde sfeer van de achterstandswijken probeert te ontvluchten via urban sport. Maar de jongens hebben nog een doel: precies genoeg geld stelen van de rijken om de hartoperatie van een arm kind uit de buitenwijk te kunnen betalen.

Breakdance-workshop 

Extra leuk is dat ISH Dance Collective van 13.30 tot 14.30 uur een workshop Breakdance aanbiedt voor iedereen vanaf 8 jaar in de Foyer op de eerste verdieping. In 60 minuten worden de grondbeginselen van de breakdance aangeleerd. Er is maar plek voor 20 personen, dus meld je snelaan om mee te doen! 

Naar Modern Samurai in Schouwburg Amstelveen? 

Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op de website van Schouwburg Amstelveen!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!