Alleen in een bepaalde periode (28 april t/m 24 augustus in zowel voorseizoen als hoogseizoen) van het jaar is er bij Bloemendaal aan Zee de pop-up surfdorp: Beachcamp De Lakens. Geniet in de (zomer)vakantie van heerlijke luxe (safari)tenten direct aan het strand. Beleef samen met je gezin hier de ultieme (sportieve) vakantie aan zee!

Beachcamp De Lakens in Bloemendaal aan Zee

Wie samen met zijn gezin wil genieten van rust en/of een actieve vakantie, is bij Beachcamp De Lakens aan het juiste adres. Bij deze pop-up surfdorp is het heerlijk genieten. Er zijn voor kinderen tal van leuke en sportieve activiteiten georganiseerd. Surflessen, yoga, filmavond en nog veel meer. Kinderen kunnen zich hier gegarandeerd vermaken. 

Surfen met je kinderen

Samen kunnen jullie hier verschillende surfclinics volgen. Je kan onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten als jullie al ervaring hebben. Maar willen jullie juist iets leren dan is de surfschool gelijk om de hoek. Duik dus samen lekker het water in en geniet.

Luxe safaritenten op het strand aan zee!

Je kan kiezen uit 2 soorten accommodaties. Met beide tenten begeef je je op een Glamping manier op het strand. Op loopafstand van de zee kan je in een Bell tent (tot 4 personen) of een Safari tent (tot 5 personen) terecht. Dus aan jouw de keuze!

Boek nu voor de laatste weken of alvast voor volgend jaar!

Boek nu nog!

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio's in Noord-Holland!
(Noordkop, Alkmaar, Westfriesland, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam en Gooi & Vechtstreek)

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook op social media

Go-Kids Amsterdam - Socials