Improvisatietheater HATSEFLATS! (5-10 jr) in VLLA

  • Podium VLLA Bij  Podium VLLA
  • van:  15 december 2018 13:00
  • tot:  15 december 2018 17:00
Improvisatietheater HATSEFLATS! (5-10 jr) in VLLA

HATSEFLATS! speelt weer in VLLA in Amsterdam-West. Lekker samen spannende, mooie en grappige verhalen bedenken, zo leuk!

Improvisatietheater HATSEFLATS!

Vertel wat je wil zien op het podium. Of speel zelf mee! Wat is jouw favoriete sprookjesfiguur? Wat wil je later worden? Durf jij achter de rug van de strenge meester te spelen?

Jij bent de baas!

Bij een show van HATSEFLATS! weet je nooit wat er komt, want alles wordt ter plekke bedacht. Wat wil jij dat we spelen? Een vierkoppige draak in het donkere bos, een treurige burgemeester die stottert of een prinses die prachtig kan zingen? Jij mag zeggen waar het over gaat, en je mag zelfs meedoen! 

HATSEFLATS! is het leukst als je tussen de 5 en 10 jaar bent. Enne… vergeet niet je ouders mee te nemen, want die mogen ook meedoen!

Dus kom kijken, of kom meedoen! Wil je verkleed komen? Zeker doen!

Gaan jullie ook naar VLLA in Amsterdam West?

Vanaf 12.30 uur kun je alvast op je gemak binnenwandelen, wat drinken en een plekje zoeken in de HATSEFLATS huiskamer. Of, als het mooi weer is, nog even spelen, klauteren en rennen in de nieuwe avontuurlijke tuin buiten op het plein.

De HATSEFLATS! theatershow begint om 13.00 uur. De voorstelling duurt ongeveer drie kwartier, daarna wordt het dansen, lekkere pannenkoeken eten (hmmmmmjammie!) en tekeningen maken van de gespeelde verhalen voor in het HATSEFLATS! sprookjesboek.

Kaartjes kosten € 5,= - een kaartje reserveren kan op de website van HATSEFLATS!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!