Op zondag 24 juni vindt de tweede editie plaats van De Kegel Family Fair in Amstelveen. Van 12.00-18.30 uur is op dit park een heleboel te beleven vol vermaak en plezier voor de hele familie!

De Kegel Family Fair in Amstelveen

Een samenwerking van het Nationaal Tennis Centrum, Bowling De Kegel, Bistro Nice! en Grand Hotel Amstelveen. Afgelopen jaar was een groot succes. Vele mensen uit Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer en Amsterdam hebben onze fair bezocht. De toegang is gratis en er zijn allerlei activiteiten voor 0-100 jaar zoals workshops en clinics, muziek, sport en dans, een braderie, kinderkermis, eten en drinken en nog veel meer! Van 12:00 - 18:30 uur op het Park de Kegel, Bovenkerkerweg 81 in Amstelveen.

Activiteiten voor kinderen

Natuurlijk is er een springkussen waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Daarnaast vindt je er dansoptredens en zijn er (gratis!) suikerspinnen en frietjes (op=op).

  • Mobiele knuffelboerderij
    Altijd al willen knuffelen met een geit, een dwergschaapje, de alpaca, een varkentje, een kaketoe, konijnen, cavia's, kippen, een haan, een kalkoen, een Vlaamse Reus, eenden of een gans? Op 24 juni tijdens de Kegel Family Fair is het je kans! 
  • Versier je eigen pannenkoek

  • Bowlen
    Tijdens De Kegel Family Fair 2023 kan je bowlen voor Stichting KNFG Geleidehonden.

Bekijk het programma

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio's in Noord-Holland!
(Noordkop, Alkmaar, Westfriesland, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam en Gooi & Vechtstreek)

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook op social media

Go-Kids Amsterdam - Socials