WINACTIE: Win een hotelovernachting voor je gezin én kaartjes voor De Efteling

Win een overnachting inclusief ontbijt in een familie kamer van het GuestHouse Hotel of Hotel de Kroon in Kaatsheuvel inclusief entree tickets Efteling voor maximaal 4 personen! 

Op deze pagina vind je meer informatie over deze super gave winactie van Go-Kids en Hotel de Kroon in Kaatsheuvel. Het hotel ligt op 500 meter loopafstand van de Efteling! In maart komt er een vergelijkbare gave winactie voor!

Hotel De Kroon

Winactie loopt 11 maart tot 5 april

Kom samen genieten bij Hotel de Kroon, een gezellig en gemoedelijk familiehotel op loopafstand van de Efteling. Hotel de Kroon biedt gezellige en comfortabele familiekamers van 2 tot 5 personen.
In de gezellige lobby & kleine bar staat de koffie en thee de hele dag gratis voor je klaar. Plof lekker neer, kijk TV of speel een spelletje met de hele familie. 

Speciaal voor de kids is er een leuke grote speelkamer met tafelvoetbal en air-hockey.  Nog een leuk weetje: Hotel de Kroon heeft de Tripadvisor Travellers Choice Award 2018 ontvangen en staat op de 4e plek in de top 10 van de beste gezinshotels in Nederland.

Voorwaarden van deze winactie:

  1. De winactie zal plaatsvinden op de social media kanalen van alle 25 Go-Kids regio's.
  2. Om kans te maken geef je natuurlijk ook het actiebericht op Facebook een Like. Delen mag, graag zelfs! 
  3. Door ook mee op Insta: reageer onder het bericht én volg ons op Instagram!
  4. Op 5 april maken we de winnaar bekend. We selecteren één winnaar uit alle deelnemende Go-Kids regio's. 
  5. De winnaar ontvangt een cadeaubon voor een gratis overnachting in een familiekamer inclusief ontbijt en entreetickets Efteling voor maximaal 4 personen.
  6. Boeking op basis van beschikbaarheid en geldig voor aankomsten tot en met 30 december 2019.

Meer informatie over het hotel? Kijk dan bij het Hotel de Kroon.

Log In