Yippie, het is herfstvakantie... zo fijn! Ga je lekker leuke dingen doen met jouw gezin in de regio? Ik heb heerlijke inspiratie voor je: hieronder, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website natuurlijk!

Heel veel plezier in de herfstvakantie!
groetjes, Anneke


PS: Doe je al mee aan de winactie voor vrijkaartjes voor het JeugdTheaterVestival in De Vest? Het kan nog tot en met zondag!

 

Alle agendatips! ►
Heerlijk een dagje in beweging in de vakantie: Early Bird jumpen bij JumpSkillz.... of de combi Jumpen & Zwemmen bij de Hoornse Vaart.
Het is Pompoenenmaand in Speelpark De Swaan! Op 20 oktober Halloween verkleedfeest en de hele vakantie pompoenen snijden...
Herfstvakantie bij Huis van Hilde: Ridderspektakel op Hilde's Verjaardag, filmworkshop, Ridderschool en nog veel meer!
Museum Kranenburgh in Bergen heeft maar liefst 4 workshops - en een pop-up atelier tijdens de Kunst10Daagse Bergen...
Lekker indoor spelen in de herfstvakantie? Dan ga je natuurlijk naar Monkey Town Uitgeest, daar kunnen de kids helemaal los.
Lekker naar buiten: ga wandelen in de duinen van Castricum en dan spelen & smullen bij Knoest op Camping Geversduin!
Op 23 okt is in TAQA Theater De Vest het JeugdTheaterVestival met de Acrobuffos en Meneer Monster en allerlei leuks te doen in de foyer.
Filmhuis Alkmaar is ook deze herfstvakantie weer de host voor Cinekid on Tour in Alkmaar, drie dagen vol films & Medialab.
Lekker zwemmen in de vakantie? Dan ga je natuurlijk naar De Hoornse Vaart - met stoere stormbaan en verschillende kinderactiviteiten.
De Schoorlse Duinen - daar is weer van alles te doen: buitendag in het Kabouterbos, poppentheater en een spannend spel.
Check ook de agenda's van:
IJsbaan De Meent Bauerfeind is ook weer open hè... gaan jullie lekker schaatsen met de kids in de herfstvakantie?
Nét buiten de regio Alkmaar
Doe een dagje Zuiderzeemuseum - het is daar extra leuk met de Oudhollandse Kermis en nog veel meer. En vuurwerk op de 26e!
Heerlijk in de herfstvakantie: zelf bollen planten in je eigen TulpenPlukTuin op Land van Fluwel. Mag je in het voorjaar plukken!
Het Museum van de 20e eeuw in Hoorn heeft een gloednieuwe Telekids-expo - en die van Floris 50 jaar jeugdheld stopt na de vakantie.
Samen skieën/snowboarden in échte sneeuw bij SnowWorld Amsterdam, OF boek daar zo'n toffe Kidsdag, een hele dag sneeuw en fun!
 
 
Alle uitjes in de regio Alkmaar! ►

Fabulous mama: voor jou!

Volg fabulous mama op instagram (@fabmamanl) en Facebook voor jouw dagelijkse dosis inspiratie & carrière, lifestyle & kids, beauty & fashion, reizen & culi en natuurlijk GLAMOUR!

Of check fabmama.nl voor de nieuwste artikelen en laatste nieuwtjes.

 

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen. 10 weken proberen voor €10?
 

Steun LINDA. Foundation!

Go-Kids steunt de LINDA. Foundation. Want wist je dat 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede?  Wij gunnen elk kind een leuke tijd. Daarom komen wij in actie voor de LINDA. foundation! Doneer jij ook? Elke bijdrage is welkom!  Doneren kan via deze link. 
 

Als je buiten de regio op vakantie gaat..

Wist je dat we bij Go-Kids inmiddels alweer 25 regio's hebben? Er zijn dus heeeel veel plekken in Nederland waar je Go-Kids kunt raadplegen voor de leukste gezinsuitjes tijdens jouw weekendje of weekje weg!